ΑΡΩΜΑ

3+1 λόγοι που ΟΛΕΣ αγαπάμε αυτό το καλοκαιρινό άρωμα

Τι να πρωτοπεί κανείς για το Light Blue, το πιο ωραίο καλοκαιρινό άρωμα όλων των εποχών; Μ' ένα στόμα και μια φωνή ας καταλήξουμε μαζί πως είναι ό,τι το παγωτό για το καλοκαίρι. Ικανό να δώσει χαρά κι ηδονή στο δευτερόλεπτο. Οι Dolce&Gabbana σα να το ξέρουν και κάθε χρόνο το “πασπαλίζουν” με μία εξτρα ενέργεια κι αυτό όλο και πιο έντονα σημαδεύει τις μέρες και τις νύχτες μας.

A post shared by Efi Anesti (@beautydiaries) on

 

Δες τώρα γιατί το αγαπάμε και κούνησε καταφατικά το κεφάλι σου στις σημειώσεις που κρατήθηκαν με απόλυτη ευλάβεια (στο σημείο αυτό ψεκάζουμε Light Blue το γραφείο, ενώ ονειρευόμαστε την υπέροχη Σαντορίνη -φωτοστιγμή πιο πάνω- που είναι τόσο, μα τόσοοοο Light Blue)

 

Το Liight Blue μας φέρνει στο νου πολλά…

1. Αρχικά μοσχομυρίζει θάλασσα και ξέγνοιαστες στιγμές. Σκορπάει αυθορμητισμό και αισιοδοξία. Περιέχει πάθος και ανανέωση. Φέρνει στο νου τα πρώτα καλοκαιρινά ξενύχτια σε μια ωραία αγκαλιά. Είναι φρέσκο, δροσερό και τονωτικό. Είναι ό,τι χρειαζόμαστε για να το ζήσουμε ξανά. Να θυμηθούμε από την αρχή το  πρώτο δυνατό χτυποκάρδι, που έχουμε και την αίσθηση ότι θα κρατήσει για πάντα.

 

2. Είναι κι αυτό το ζευγάρι που παρακολουθούμε, η Bianca Balti και ο David Gandy, που επιστρέφει στο βαθύ μπλε της Μεσογείου και στο Κάπρι για να ανανεώσει την ρομαντική και όμορφη σχέση του. Κι εμείς τριγύρω μετράμε μέρες και κάπως τις διαθέσεις μας. Κι ο οίκος Dolce & Gabbana, για να γιορτάσει ξανά και ξανά αυτή την εμβληματική ιστορία αγάπης ενός τέλειου ζευγαριού, μας δίνει με τον τρόπο του ένα σκούντημα, προτείνοντάς μας ως φυλαχτό τα δύο καλοκαιρινά αρώματα: Light Blue και Light Blue pour Homme.

 

3. Kι είναι ΥΠΕΡτέλεια αυτή η αναζωογονητική τους αίσθηση, που ανανεώνεται φέτος και μας ξετρελαίνει. Εννοείται πως η χαρακτηριστική ευωδιά τους διαρκεί ακόμη περισσότερο και γίνονται ακαταμάχητα. Νομίζω ότι μεταμορφώνονται, όμως, σε μια βαθύτερη απόχρωση του μπλε της Μεσογείου. Light Blue Eau Intense pour Femme και Light Blue Eau Intense pour Homme. Τα αγαπώ!

couple 

Αχ, αυτό το στόρι τους

Δεκαέξι χρόνια από τη δημιουργία του αρώματος Light Blue, ο αρωματοποιός Oliver Cresp γράφει ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο με πρωταγωνιστές το Light Blue και το Light Blue Eau Intense pour Femme. Το άρωμα αναδύει μια εθιστική και αιχμηρή μυρωδιά που συνδυάζει λεμόνι και μήλο. Το φρουτώδες και φλοράλ άρωμά του μαζί με την καλαίσθητη καλέντουλα, δένουν αρμονικά και δημιουργούν μια μελωδία στην καρδιά: ένα κύμα λαμπερών, μεθυστικών γιασεμιών. Η χαρακτηριστική υπογραφή με κεχριμπάρι και πολύτιμους μόσχους, λιώνει επάνω στην ηλιοκαμένη επιδερμίδα, εξελισσόμενο σε μια ζωηρή και αισθησιακά αρωματισμένη αφύπνιση. Το Light Blue Eau Intense είναι κάτι περισσότερο από ένα άρωμα, είναι η αύρα της Μεσογειακής ομορφιάς. #γιαναταλέμεκιόλαμεταξύμας

Από την άλλη, το Light Blue pour Homme παρουσιάστηκε το 2007 και είναι το μαγευτικό, αρρενωπό alter ego του γυναικείου αρώματος. Σήμερα ο αρωματοποιός Alberto Morillas συνεχίζει να διηγείται την ιστορία του Light Blue Eau Intense pour Homme, περιγράφοντας πως η χαρακτηριστική αντίθεση μεταξύ φρεσκάδας και αισθησιασμού, που παραμένει δυναμική. Ένα κοκτέιλ εσπεριδοειδών με δροσιστικό μανταρίνι και παγωμένο γκρέιπφρουτ, δίνουν μια δροσερή και κομψή αίσθηση, ενώ το άρωμα του κέδρου βουτάει στην καρδιά αυτής της αλμυρής υδάτινης συμφωνίας και τα νερά της θάλασσας της Μεσογείου ζωντανεύουν. Η αφθονία σε κεχριμπάρι τυλιγμένο σε μόσχους, κάνουν πιο έντονη την αίσθηση αυτού του ανδρικού αρώματος, αφήνοντας ίχνη που κατακτούν τον έμφυτο αισθησιασμό που κρύβεται στο Light Blue Man.

 

Όχι πες, εδώ δεν θέλουν ένα δυνατό χειροκρότημα τα δύο δημιουργικά παιδιά Dolce&Gabbana;

εις το επανιδείν με χαμογελάρες