Mόλις κυκλοφόρησε η διαφημιστική ταινία για το νέο και τολμηρό άρωμα του οίκου Chanel

Σε λίγα μόλις λεπτά μπορείς να νιώσεις τα πάντα όλα για το άρωμα Gabrielle, που θα συζητηθεί κι αγαπηθεί όσο κανένα άλλο.

Για τον γαλλικό οίκο Chanel, το 2017 θα είναι η χρονιά της Gabrielle. Σε αφιέρωμα στην ευφάνταστη δημιουργό με τον αντισυμβατικό χαρακτήρα, το 2017 σηματοδοτεί τη γέννηση ενός μαγικού αρώματος, μετά από 15 χρόνια σιωπής. Το βίντεο που μόλις είδες τα λέει όλα.

Η Kristen Stewart αναδεικνύει μια πανίσχυρη και αποφασιστική προσωπικότητα. Η ίδια είναι ένα πλάσμα, τολμηρό με τέτοιες καλλιτεχνικές επιλογές που της δίνουν ελευθερία κινήσεων και της χαρίζουν έξτρα δυναμισμό.

ADVERTISING

Inline Image

Το βίντεο δες το τουλάχιστον δύο φορές. Έτσι θα αισθανθείς και τη δυναμική του αρώματος. Σε σκηνοθεσία του ταλαντούχου Ringan Ledwidge, η διαφημιστική ταινία γι' αυτό το νέο άρωμα Gabrielle έχει κάτι ενδιαφέρον να διηγηθεί.

Η όμορφη πρωταγωνίστρια είναι σ' ένα κουκούλι και τη βλέπεις να αποχωρεί από τα όριά του, σπάζοντας έτσι τα δύσκολα που βλέπει μπροστά. Δες την να τρέχει ξανά. Συγκεντρώνει την ταχύτητά της έτσι ώστε να μπορεί να καταρρεύσει μέσα από έναν τοίχο στην ελευθερία και την υπόσχεση μιας νέας ημέρας/αυγής/εποχής από την άλλη πλευρά. Πίσω ακούγεται το Runnin 'by Beyoncé κι η ταινία παίρνει μια τολμηρή νέα κατεύθυνση, καθώς γιορτάζει μια εξαιρετικά σύγχρονη θηλυκότητα που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, την αποφασιστικότητα και την ανεξαρτησία.
"Μ' αυτή την ταινία θέλαμε να επισημάνουμε ένα συναίσθημα που θα μπορούσε να γίνει αντιληπτό σε μερικά δευτερόλεπτα" λέει ο ο Thomas du Pré de Saint-Maur, επικεφαλής του Global Creative Resources για την Chanel. Αναφερόμενος σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και ακόμα περισσότερο στην ίδια την Gabrielle είπε τα εξής: "επιλέξαμε να βάλουμε το προσκήνιο στην ελεύθερη και επαναστατική προσωπικότητά της. Κατά την άποψή μου, αυτή η ποιότητα είναι πιο δύσκολο να βρεθεί και ακόμα πιο απαραίτητη σήμερα. Το να είσαι ο ίδιος και να παραμείνεις αληθινός στον εαυτό σου είναι ιδιότητες που η Gabrielle πέρασε σε εμάς, και αυτό το παγκόσμιο μήνυμα είναι αυτό που θέλουμε να στείλουμε στις γυναίκες".
Και συνεχίζει τις αποκαλύψεις του: “Με την Kristen Stewart και αυτήν την ταινία που ξεφεύγει από μια αφήγηση για να διατηρήσει μόνο το πνεύμα της, θέλουμε να αγγίξουμε όλες τις γυναίκες σ' όλο τον κόσμο”.

"Πλήρως πλούσιος στη φιλοσοφία του σώματος του διάσημου οίκου και της ιδρύτριάς το αυτή η ταινία τονίζει τον αγώνα δρόμου που κάνει κάθε γυναίκα προς την ελευθερία και πως αυτή ξεπερνά όλα τα εμπόδια. Είναι μια μεταφορά της ζωής, τόσο διαχρονική όσο και τοπική, που διαχέεται μέσα από ένα ηλιακό και φωτεινό άρωμα συνώνυμο του πάθους, του στυλ και σίγουρα της ελευθερίας".

ADVERTISING

Αυτό το άρωμα θα το λατρέψουν όλοι (δηλαδή ήδη το λατρεύουν)!

vid

A post shared by CHANEL (@chanelofficial) on


#Beautylike λοιπόν στην ταινία, σ' όσα πρεσβεύει, μα πάνω απ' όλα στο νέο άρωμα Gabrielle, που αναμένεται να ταράξει τα νερά της αρωματοποιίας. Άλλωστε ο αγαπημένος και υπερταλαντούχος μάγος Olivier Polge, που είναι και δημιουργός του κάνει μόνο θαύματα!

Inline Image

Εις το επανιδείν

ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ

5 εναλλακτικές για τις ζεστές μέρες που δεν αντέχεις το τζιν παντελόνι.

ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ: ΨΗΦΙΣΕ ΠΟΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΑΦΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΓΙΑΝΝΗ

Ποια θα έβλεπες στο πλευρό του Ηλία μετά την αποχώρηση της Μαρίνας;

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η VALERIE ΑΠΟ ΤΟ ''ΧΤΥΠΟΚΑΡΔΙΑ ΣΤΟ ΜΠΕΡΒΕΡΛΙ ΧΙΛΣ''

Η 44χρονη Tiffani Amber Thiessen θα είναι πάντα η Valerie που αγαπάμε να μισούμε.

ΤΑ 5 ''ΚΛΕΙΔΙΑ'' ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ

Κανείς δε θα πει πως ο δρόμος είναι εύκολος. Όμως υπάρχουν τα εργαλεία για να το καταφέρεις.

ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΥΠΝΟ: ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΜΥΘΟΣ;

Πόσο επιδρά η ηλικία στις συνήθειες του ύπνου;

ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.