CHANEL

Δες το νέο film του Chanel N°5 L’EAU με πρωταγωνίστρια την Lily-Rose Depp

O θρυλικός οίκος Chanel αποφάσισε να δώσει μία νότα φρεσκάδας στην κλασσική αξία του ήδη αγαπημένου στο απαιτητικό γυναικείο κοινό αρώματος, Chanel N°5. Έτσι δημιούργησε το  Chanel N°5 L’EAU, με βασικό χαρακτηριστικό την αίσθηση της φρεσκάδας η οποία εξισορροπείται ιδανικά με τις κλασσικές νότες που διέπουν το άρωμα.

Το film του ανανεωμένου αρώματος έχει ηρωίδα την 17χρονη Lily-Rose Depp η οποία ταλαντεύεται ανάμεσα στην απαράμιλλη κομψότητα και την εξτραβαγκάνζα, στο δυναμισμό και την ευάλωτη φύση της γυναίκας και γενικότερα ακροβατεί στα παράδοξα που περικλείονται στο γυναικείο εσωτερικό κόσμο. Εξάλλου κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της ένα κομμάτι από νεανικού αυθορμητισμού και κοριτσίστικης αθωότητας.

 

Ο Thomas du Pré de Saint Maur —Head of Global Creative Resources for CHANEL FRAGRANCE & BEAUTY σημειώνει ότι το νέο Chanel N°5 L’EAU είναι ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του θρυλικού οίκου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι παραμελούν και ξεχνούν τις βασικές αρχές που διέπουν καθολικά τη φιλοσοφία του.

Ταξίδεψε στον κόσμο του Chanel N°5 L’EAU με ξεναγό την Lily-Rose Depp, η οποίο δρα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Johan Renck:

 

#NEWCHANEL5

#YOUKNOWMEANDYOUDONT