CHANEL

H νέα συλλογή αρωμάτων του οίκου Chanel μας ταξιδεύει σε μαγικά μέρη

Venice, Biarritz ή Deauville; Όχι, αλήθεια, άντε και πέφτουν αυτές οι 3 εκπληκτικές προτάσεις-προορισμοί στο τραπέζι για να πάρεις αποφάσεις. Τι κάνεις; Τι αποφασίζεις; Πώς; Με τι κριτήριο; Οι αισθήσεις είναι σε αναμονή. Ο ήλιος καίει. Η αγάπη για ταξίδια θα παραμονεύει πάντα. Δίπλα σ' αυτή είναι η εμμονή με τα πιο αλλιώτικα αρώματα. Ξέρεις τώρα, αυτά που δεν καθορίζουν όσα είσαι, αλλά σε πάνε εκεί που θέλουν. Δε φαντάζεσαι πόσο, μα πόσο μαγικά είναι τα νέα αρώματα της συλλογή Les Eaux De Chanel. Εσάνς από άλλο πλανήτη. Χωρίς καμία υπερβολή στο χειρισμό των λέξεων και των αισθήσεων που χορεύουν βαλς κάτω από τον ήλιο, αυτά τα αρώματα μας ταξιδεύουν σε αχαρτογράφητες περιοχές. Έχουν μια αδιανόητη φρεσκάδα και λάμψη.

 

Αποστήθισε τη συλλογή. Les Eaux De Chanel. Και μετά τρέξε στο κοντινότερο κατάστημα για δοκιμή. Τα υπόλοιπα θα πάρουν το δρόμο τους. Κι εσύ θα βρεις το δικό σου δρόμο για το πιο πρωτότυπο και φίνο ταξίδι σου.

Εμπνευσμένη από τα 3 αγαπημένα μέρη της μοναδικής Gabrielle Chanel, αυτή η νέα αρωματική συλλογή Les Eaux De Chanel αλλάζει τον τρόπο που φοράμε και νιώθουμε τα αρώματα. Ο ευφάνταστος αρωματοποιός Olivier Polge δημιούργησε απλά αριστουργήματα. Και τα 3 αφήνουν στην επιδερμίδα μια φρεσκάδα, που όμοια δεν έχεις ξανααισθανθεί. Δεν έχω λόγια! Έχω λατρέψει.

 

Φαντάζομαι τον αρωματοποιό να μελετάει συστατικά και στιγμές. Και μαζί ταξίδια κι επιθυμίες. Κι όλα αυτά τα έκανε εσάνς. Απλές και συγκλονιστικά τέλειες. Έτσι απλά. Η απλότητα των μπουκαλιών είναι εξίσου αξιοσημείωτη.

Το Paris – Deauville τον ενέπνευσε να συλλάβει την ύπαιθρο της Νορμανδίας. Βασιζόμενος στον αγαπημένο προορισμό της Gabrielle, που το 1913, αγάπησε αυτό το μαγικό μέρος, καθώς εκεί άνοιξε την πρώτη της μπουτίκ. Το άρωμα είναι καθαρό κι ολόφρεσκο. Οι νότες βασιλικού συνδυάζονται με πορτοκάλι Σικελίας για να αφήσουν ένα γλυκό άγγιγμα.

 

 

Το Paris – Biarritz είναι πολύ πιο δροσερό και αναζωογονητικό. Εδώ ο αρωματοποιός  εμπνέεται από την ενέργεια στην ακτή της χώρας των Βάσκων, αλλά και τους λάτρεις των extreme sports. Εδώ, το 1915, η μοναδική Gabrielle Chanel ανοίγει τις πόρτες του πρώτου οίκου υψηλής ραπτικής απέναντι από το καζίνο. Το άρωμα περιέχει ζωηρά εσπεριδοειδή, κρίνο, βέτιβερ και λευκό μόσχο.

 

 

Το Paris – Venise δημιουργήθηκε αντλώντας έμπνευση από το ταξίδι του Orient Express. Πρόκειται για ένα ανατολίτικο άρωμα που φέρνει στο νου μία από τις αγαπημένες πόλεις της Gabrielle Chanel -την Βενετία. Σ’ αυτή την πόλη, το 1920 η Mademoiselle κατάφερε να λάμψει. Ήταν λίγο μετά το θάνατο του Boy Capel, που η ίδια ήταν κάπως απαρηγόρητη. Εκεί λοιπόν η ίδια βρήκε ξανά την επιθυμία και το πάθος για ζωή. Λάτρεψε το μπαρόκ και βρήκε ξανά το στυλ της δημιουργώντας τις πρώτες συλλογές κοσμημάτων της. Το Paris – Venise είναι ένα δυνατό άρωμα γεμάτο αντιθέσεις. Κόκκινα μούρα μπλέκονται μοναδικά με ίριδα και γεράνι, ενώ ο κέδρος ταιριάζει απίστευτα με τη βανίλια.

 

 

Ο γαλλικός οίκος γιόρτασε πανηγυρικά αυτή τη νέα συλλογή αρωμάτων Les Eaux De Chanel στον ιππόδρομο της Deauville-Clairefontaine, μαζί με σπουδαίους φίλους του.

Τα αρώματα είναι διαθέσιμα ήδη στα καταστήματα. Δοκίμασέ τα!

εις το επανιδείν