CHANEL

Ξέρουμε ποιο είναι το αγαπημένο άρωμα της Keira Knightley

Η Keira Κnightley είναι μία από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς και μία από τις γυναίκες που αγαπάμε για τη φυσική της ομορφιά (και ποια δεν έχει ζηλέψει τα τέλεια φρύδια ή τη λαμπερή επιδερμίδα της;), το στιλ, την έμφυτη κομψότητα και το χαμηλό προφίλ της. Είναι ταυτόχρονα αυτή η γυναίκα που που ακολουθεί τον κανόνα του less is more στο μακιγιάζ της, δεν φοράει foundation παρά μόνο ενυδατική και λίγο concealer γιατί της αρέσει το «skin through make-up», είναι 100% smokey eye girl  και δηλώνει πίστη στο ίδιο άρωμα εδώ και παρά πολλά χρόνια, που δεν είναι άλλο από το Coco Mademoiselle του γαλλικού Οίκου Chanel.

«Πάντα φοράω το ίδιο άρωμα, που δεν είναι άλλο από το Coco Mademoiselle. Το φοράω εδώ και χρόνια. Αισθάνομαι πως είναι κάτι πολύ κοντά σε εμένα και μυρίζει όπως εγώ» αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στη βρετανική Vogue και συνεχίζει: «Το ενδιαφέρον με το Coco Mademoiselle είναι ότι μυρίζει διαφορετικά στον καθένα. Το έδωσα σε μερικούς φίλους και την οικογένειά μου να το δοκιμάσουν και δεν μυρίζαμε το ίδιο. Το λατρεύω.»

 

Κι αν είσαι Chanel addict, να σου θυμίσω πως η Keira Knightley ήταν το πρόσωπο κάθε αρώματος Chanel Coco Mademoiselle για περισσότερο από μια δεκαετία (μπορείς να θυμηθείς τις διαφημιστικές καμπάνιες που πρωταγωνιστούσε το 2007, 2011 και 2014) και τώρα πρωταγωνιστεί στην πιο πρόσφατη έκδοσή του, Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense, που θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο.

 

Ανέμελη, ακαταμάχητα γοητευτική και έτοιμη για νέες περιπέτειες, η Keira παραδίδει μαθήματα φινέτσας αλλά και αποπλάνησης  αποκαλύπτοντας το νέο χαρακτήρα του αρώματος που έχει δημιουργηθεί για γυναίκες με έντονη προσωπικότητα, που αντιμετωπίζουν το πάθος και την υπερβολή στη ζωή τους με ένα μεγάλο χαμόγελο και είναι ανοιχτές σε νέες περιπέτειες. Ένα γοητευτικό άρωμα που έχει ισχυρό αντίκτυπο, χωρίς να έχει την πρόθεση να ξεχαστεί.

Δες πρώτη το βίντεο της νέας καμπάνιας του Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense του γαλλικού Οίκου:

 

Το νέο άρωμα (Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense), κρατά πολλές από τις νότες του πρώτου αρώματος, όπως το περγαμόντο Καλαβρίας και το πορτοκάλι Σικελίας, ενώ προστίθενται μια συμφωνία από tonka bean, κεχριμπάρι από βανίλια Μαδαγασκάρης.