CHRISTY THEORIES

Το νέο άρωμα που θα φοράς από το πρωί ως το βράδυ

Οι προκλήσεις και οι ανατροπές είναι στο DNA του γαλλικού οίκου μόδας Jean Paul Gaultier και φαίνεται ξεκάθαρα σε καθετί που δημιουργεί. Επαναπροσδιορίζει τους ρόλους των δύο φύλων, προκαλεί με τις επιλογές του να σπάσει τα στεγανά αυτού που χαρακτηρίζεται ως ''πολιτικά ορθό'', τολμά να δημιουργήσει αντιδράσεις και τώρα έρχεται να προκαλέσει ένα πραγματικό σκάνδαλο με το νέο του άρωμα. Βρέθηκα στο επίσημο λανσάρισμά του στην Ελλάδα, το μύρισα, το δοκίμασα και έχω να σου διηγηθώ μία ιστορία.

Η μυστηριώδης ιστορία εκτυλίσσεται το πρωί στο πολύβουο Παρίσι και το βράδυ στην πλατεία Pigalle. Πρωταγωνίστρια είναι μία υπουργός που το πρωί καλείται να αντεπεξέλθει στα σοβαρά καθήκοντά της ενώ το βράδυ αφήνεται να παρασυρθεί σε στιγμές ξέφρενης διασκέδασης. Δύο κόσμοι αντίθετοι. Το σκάνδαλο αποκαλύπτει ένας paparazzi.

 

Φυσικά μπορείς να αντιληφθείς το μέγεθος ενός τέτοιου σκανδάλου και τώρα έχεις την ευκαιρία να το μυρίσεις μέσα από το ”Scandal”, το νέο άρωμα του Jean Paul Gaultier.

 

Γλυκό, δροσερό και παιχνιδιάρικο από τη μία, σαγηνευτικό, αισθησιακό και απόλυτα θηλυκό από την άλλη, το ”Scandal” έρχεται να καλύψει κάθε πτυχή του εαυτού σου και να αναδείξει το εκρηκτικό ταπεραμέντο σου. Όλα αυτά κλείνονται σε ένα εξαιρετικό μπουκάλι, του οποίου το καπάκι είναι δύο γυναικεία πόδια, αποδίδοντας έτσι το βασικό συστατικό του αρώματος που είναι το ”σκάνδαλο”.

 

Η πρώτη επαφή σου αφήνει μία γλυκιά αίσθηση που σε κάνει να θες να το μυρίσεις ξανά και ξανά, ενώ μετά το άρωμα που αναδύεται αφήνει υπονοούμενα για την πιο αισθησιακή πλευρά σου. Είναι στη διάθεσή σου για να διαλέξεις εσύ τον τρόπο που θα αφήσεις το σημάδι σου. Μόλις δεις το μπουκάλι θες απλά να το αγγίξεις κι αν ψεκάσεις σίγουρα η μυρωδιά θα είναι απολαυστική.

 

My tip: Η εμφάνιση του ”Scandal” παραπέμπει σε ένα βραδινό, βαρύ άρωμα. Ωστόσο, είμαι σίγουρη ότι δύο ψεκασμοί θα σε καλύψουν και το πρωί που απλά θες κάτι πουδρέ, καθαρό και γλυκό για συντροφιά. Παίξε με την ποσότητα και άσε τη διάθεσή σου να σε παρασύρει. Την επόμενη φορά που θα αναζητήσεις ένα νέο άρωμα, δοκίμασε το ”Scandal” του Jean Paul Gaultier.