MARGOT ROBBIE

Πώς ένα άρωμα βοηθάει την Margot Robbie να γίνεται ένα με τους ρόλους της

Αν και μόλις 26 χρονών, η ηθοποιός Margot Robbie έχει ήδη μια ενδιαφέρουσα καριέρα να διηγηθεί και φυσικά έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο παιχνίδι που λέγεται showbiz. Τελευταία την είδαμε να είναι το πρόσωπο για γνωστό άρωμα και μάλλον η επιλογή της δεν ήταν τυχαία, αφού όπως έχει δηλώσει η ίδια έχει μία ιδιαίτερη σχέση με τις μυρωδιές και τα αρώματα.

Η Margot σε μία πρόσφατη δήλωσή της είπε ότι ένα άρωμα τη βοηθάει πολύ στο να μπει στο χαρακτήρα του ρόλου που καλείται να παίξει κάθε φορά. Αν και δεν είναι ένα τέχνασμα που έχουμε ακούσει και από άλλους ηθοποιούς για να διευκολύνουν την ερμηνεία τους αλλά η όμορφη ηθοποιός ισχυρίζεται ότι για εκείνη είναι εξαιρετικά βοηθητικό. ”Θυμάμαι συγκεκριμένες στιγμές και ανθρώπους στη ζωή μου πιο καθαρά αν μυρίζω κάτι που με φέρνει πίσω σε αυτούς”, είπε χαρακτηριστικά.

Κι αν σου φαίνεται παράξενο θέλω να σου πω ότι έχει αποφανθεί και η επιστήμη επί του θέματος και όντως οι μυρωδιές μπορούν να ανασύρουν μνήμες και συναισθήματα. Πρόκειται για μία διαδικασία που κάνει ο εγκέφαλος, τη στιγμή που θα πάρει το ερέθισμα από μία μυρωδιά. Στη Margot Robbie, οι μυρωδιές θα λειτουργούν παρόμοια και θα τη βοηθούν να είναι πιο άνετη με το χαρακτήρα που κάθε φορά υποδύεται.