ΑΡΩΜΑ

9 θηλυκά αρώματα για να μυρίζεις υπέροχα τα Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα είναι η κατάλληλη περίοδος για να βρεις ξανά το άρωμά σου. Είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου για να νιώσεις όμορφα και να ταξιδεύεις με τις υπέροχες μυρωδιές που θα σου χαρίσει.

Η φετινή γκάμα έχει πολλά να σου προτείνει και είμαι σίγουρη ότι θα ταλαντεύεσαι ανάμεσα σε γλυκές αλλά και spicy νότες, σε βαριές αλλά και πιο φρέσκιες μυρωδιές. Γι’ αυτό έκανα για σένα ένα πρώτο ξεκαθάρισμα για να είναι η τελική επιλογή σου λίγο πιο εύκολη.

Estée Lauder Modernη Muse Nuit

Το αγαπημένο σου άρωμα Modern Muse σε μία πιο βραδινή εκδοχή με νότες λουλουδιών και ξύλου που θα σε συνεπάρουν.

Viktor&Rolf Flowerbomb

Το ίδιο το όνομα προδίδει την λουλουδάτη μυρωδιά του. Είναι φρέσκο, με γλυκιές νότες που χαρίζουν ένα girly, σαγηνευτικό αποτέλεσμα.

CHANEL No5 L’EAU

Η φρέσκια εκδοχή του θρυλικού αρώματος του γαλλικού οίκου έχει μία μοναδική εσάνς που συνδυάζει αριστοτεχνικά το κλασσικό με το μοντέρνο.

Prada Le Femme

Ένα νέο άρωμα από έναν θρυλικό οίκο που απελευθερώνει τη θηλυκότητα και κάνει τις floral νότες πιο αισθησιακές από ποτέ.

Jean Paul Gaultier Classique Essence de Parfum

Ένα άρωμα που δεν χρειάζεται συστάσεις. Πρόκειται για την αναβίωση του κλασσικού αρώματος του οίκου Gaultier σε μία πιο φρέσκια και πικάντικη εκδοχή που αξίζει την προσοχή σου.

Yves Saint Laurent  Mon Paris

Ο οίκος YSL δίνει μία νέα εκδοχή για το άρωμα της σύγχρονης γυναίκας το οποίο έχει ένταση αλλά κρύβει και αισθησιασμό. Φρουτώδες αλλά και γλυκό, το Mon Paris θα μπει στη λίστα με τα must have αρώματα για τα Χριστούγεννα.

Cartier La Panthere Edition Soir

Πρόκειται για την νέα εκδοχή του πολυτελούς La Panthere που αποπνέει μία αίσθηση ενέργειας αλλά και θηλυκότητας ταυτόχρονα.

Carolina Herrera Good Girl

Από το εντυπωσιακά σχεδιασμένο μπουκάλι μπορείς να αντιληφθείς το άρωμα που κρύβει μέσα του. Σαγηνευτικό, κομψό αλλά και δυναμικό, το νέο άρωμα της Caroline Herrera είναι αυτό που θέλουν τα καλά κορίτσια!

 Burberry My Burberry Black

Με έμπνευση την εμβληματική μαύρη καπαρντίνα του οίκου Burberry, το νέο άρωμα του οίκου θα σου χαρίσει μία υπέροχη, γλυκιά αίσθηση με ψήγματα γοητείας που είναι απαραίτητα για το σωστό άρωμα.