ΑΡΩΜΑ

Αυτά τα αρώματα θα τα λατρέψεις

Μυρωδιές που σε ταξιδεύουν, νότες ιδιαίτερες και πολυτελείς, αισθήσεις που ξυπνούν μόνο με έναν ψεκασμό. Αυτά είναι βασικά χαρακτηριστικά των 5 μοναδικών αρωμάτων για σένα που δεν συμβιβάζεσαι με τις κλασσικά. Φυσικά, το άρωμα είναι ξεχωριστό για την καθεμία, από τη στιγμή που οι σταγόνες του πέφτουν πάνω στο δέρμα. Μπλέκονται με τη φυσική σου μυρωδιά και ανάλογα με το ph σου δημιουργούν το δικό σου αποτύπωμα.

Αυτά τα αρώματα όμως είναι ξεχωριστά γιατί συνδυάζουν αντίθετες φαινομενικά νότες, έχουν έμπνευση από μαγευτικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς και δημιουργούν εικόνες φανταστικές. Φρουτώδη, γλυκά. Λουλουδάτα και ξυλώδη όλα τους είναι υπέροχα και αξίζει τον κόπο να τα δοκιμάσεις.

Marfa, Memo

Ένα άρωμα κλεισμένο σε ένα εμβληματικό μπουκάλι από τον οίκο αρωμάτων Memo για γυναίκες και άντρες. Έχει νότες λουλουδάτες αλλά και ξυλώδεις. Είναι μία πρόσφατη άφιξη στην πολυτελή συλλογή του οίκου και δεν μπορεί παρά να το λατρέψεις από την πρώτη φορά που θα το μυρίσεις.

AERIN, Tangier Vanille

Πρόκειται για τη νέα άφιξη στην προσεγμένη συλλογή της Aerin Lauder. Είναι άκρως αισθησιακό χωρίς να ξεφεύγει από τα όρια της εκλεπτυσμένης θηλυκότητας και μπορεί εύκολα να σε κάνει να ξεχάσεις όλα τα προηγούμενα αρώματα που φορούσες.

Tom Ford, Neroli Portofino Acqua

Η νέα προσθήκη στο perfume bar του πολυτελούς brand του Tom Ford. Το μπουκάλι σε προϊδεάζει για το εσωτερικό του και δεν θα μπορούσε παρά να είναι δροσερό και μοναδικό όπως όλα τα αρώματα που δημιουργεί ο τελειομανής Tom Ford.

Acqua Di Parma, Note di Colonia I

Ο ιταλικός οίκος, για να γιορτάσει τα 100 χρόνια ζωής του, δημιούργησε μία μοναδική αρωματική τριλογία που θα ερεθίσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές μύτες. Το Note di Colonia I είναι ιδανικό για εσένα που αγαπάς τις floral μυρωδιές που δεν είναι υπερβολικές και μπλέκονται με νότες ξυλώδεις και ελαφρώς πικάντικες. 

Jo Malone, White Jasmine & Mint Cologne

Ο οίκος Jo Malone είναι γνωστός για τις μοναδικές του αρωματικές αλχημείες και το White Jasmine & Mint είναι μία από τις εξαιρετικές του προτάσεις. Είναι γοητευτικό, εμπνευσμένο από ένα υγρό πρωινό της βρετανικής εξοχής. Είναι τόσο κομψό όσο και δροσερό και απόλυτα ικανό να διεγείρει τις απαιτητικές οσφρητικές σου αισθήσεις.