BEAUTY TIPS

Πώς θα κάνεις το άρωμα σου να έχει διάρκεια

Πόσες φορές έχεις πιάσει τον εαυτό σου να ψεκάζει ασταμάτητα παντού άρωμα γιατί θες να μυρίζεις όμορφα και φυσικά αυτή η μυρωδιά να έχει διάρκεια. Όλοι το έχουμε κάνει και ασυναίσθητα πολλές φορές ωστόσο οι πολλοί ψεκασμοί δεν σημαίνουν αυτόματα και έντονη μυρωδιά ή μεγάλη διάρκεια.

Για να μυρίζεις όμορφα, χωρίς το άρωμά σου να γίνεται ενοχλητικό στο χώρο δοκίμασε τα παρακάτω tips. Είναι πολύ πιθανό, ένα από αυτά να κάνει το άρωμά σου να διαρκεί περισσότερο. Απαραίτητη προϋπόθεση όμως είναι να έχεις βρει αυτό που ταιριάζει με το ph του δέρματός σου. Διαφορετικά, αργά ή γρήγορα η μυρωδιά θα εξαφανιστεί.

Είναι θέμα συνδυασμού

Πολλές φορές τα αρώματα συνοδεύονται από αφρόλουτρο και κρέμα σώματος με την ίδια μυρωδιά. Όταν λοιπόν θέλεις να μυρίζεις πιο έντονα και για περισσότερη ώρα χρησιμοποίησε και τα 3 μαζί.

Σωστό timing

Μόλις βγεις από το μπάνιο ψέκασε με το άρωμά σου σημεία του σώματος όπου μπορείς να μετρήσεις το σφυγμό σου, δηλαδή στο εσωτερικό του καρπού και στο λαιμό. Το άρωμα είναι πιθανότερο να μείνει πιο πολύ.

Κάνε υπομονή

Αλώνοντας την κρέμα σώματος, περίμενε να απορροφηθεί καλά από την επιδερμίδα σου πριν ντυθείς. Αν το κάνεις αμέσως μετά το μπάνιο, οι πόροι σου θα είναι ανοιχτοί, θα εισχωρήσει η κρέμα και έτσι η επιδερμίδα σου θα είναι πιο απαλή και θα μυρίζει υπέροχα.

Άσε τις αλχημείες

Αν δεν έχεις κρέμα σώματος ή αφρόλουτρο στην ίδια μυρωδιά με το άρωμά σου, τότε προτίμησε αυτά που έχουν ουδέτερη και απαλή μυρωδιά. Η ανάμειξή τους προφανώς θα αλλοιώσει την μυρωδιά του αρώματός σου.