ΑΡΩΜΑ

Το B.U. συνεχίζει να διαμορφώνει το playlist των επιτυχιών μας

Το B.U., το άρωμα της απόλυτης προσωπικής έκφρασης, συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία του με το απόλυτο pop icon της γενιάς του Βαγγέλη Κακουριώτη και την Panik Records και παρουσιάζει το πολυαναμενόμενο video clip του νέου hit single “Γυρίζω Σελίδα”.

Με τον τίτλο αυτό, τραγούδι και video clip γιορτάζουν τη μοναδικότητα κάθε νέας γυναίκας, υπενθυμίζοντας ότι είναι ωραίο να “γυρίζεις σελίδα” και να ξεκινάς κάθε σου μέρα με ένα B.U.Golden Kiss.

Στο video clip πρωταγωνιστής είναι ο Βαγγέλης Κακουριώτης, και δίπλα του εμφανίζεται η Φαίη Παπαϊωάννου, η μεγάλη νικήτρια του online διαγωνισμού #bunofilter που έτρεξε το πρώτο εξάμηνο του 2016. Η Φαίη, το τυχερό B.U. girl, υποδύεται την ηρωίδα της ιστορίας μας και συμπρωταγωνιστεί με τον αγαπημένο της καλλιτέχνη!

Η ιστορία που ξετυλίγεται στις οθόνες μας είναι μίας κοπέλας που ζει μια ερωτική απογοήτευση, λόγω του πρόσφατου χωρισμού της. Οι φίλοι της προσπαθούν να της ανεβάσουν το κέφι, παρακινώντας την να βγει από το σπίτι και να πάει μαζί τους στη συναυλία του Βαγγέλη. Η κοπέλα τελικά τους ακολουθεί.

 

Μουσική, ρυθμός, ένταση, live performance του Βαγγέλη Κακουριώτη on stage και μια χρυσή βροχή B.U. Golden Kiss καταφέρνουν να την συνεπάρουν και να την μαγέψουν! Η διάθεσή της αλλάζει και αποφασίζει να “γυρίσει σελίδα”! Η μαγική στιγμή με τον Βαγγέλη αποδεικνύεται όνειρο, αλλά η μαγεία του B.U.Golden Kiss παραμένει πραγματική σαν ένα B.U. Gift set!

Τη μουσική και τους στίχους του νέου τραγουδιού υπογράφει αυτή τη φορά το συγκρότημα Melisses, εισάγοντας νέα στοιχεία στο μουσικό ρεπερτόριο του Βαγγέλη. Τη σκηνοθετική επιμέλεια του video clip είχε ο Γιάννης Παπαδάκος, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει και το προηγούμενο B.U. Single του Βαγγέλη, “Χρυσό Φιλί”, αποτέλεσμα και αυτό της επιτυχημένης σύμπραξης.

Το νέο B.U. video clip του Βαγγέλη Κακουριώτη είναι ήδη on air! Και έρχεται να υπενθυμίσει σε όλα τα κορίτσια, Vkators και μη, ότι όλα μπορούν να τα αλλάξουν και να “γυρίσουν σελίδα”! Αρκεί μια χρυσή βροχή από B.U.Golden Kiss!

Απολαύστε το!