ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ

6 αντηλιακές κρέμες με χρώμα κάτω από 15 ευρώ

Έχουμε μπει σε αυτή την εποχή του χρόνου που ο κανόνας του "less is more" είναι πιο επίκαιρος από ποτέ, που δεν θέλεις για κανένα λόγο να φοράς «βαριά» ρούχα ή κλειστά παπούτσια και να κυκλοφορείς στους 40 βαθμούς κελσίου. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην επιδερμίδα μας. Εκτός από το αντηλιακό και την ενυδατική που είναι must have στην καθημερινή μας ρουτίνα, γιατί να επιβαρύνεις την επιδερμίδα σου φορώντας foundation, όταν υπάρχουν οι αντηλιακές φόρμουλες με χρώμα, που μπορούν να σου εξασφαλίσουν κάλυψη και προστασία;

Εμείς, κάναμε την έρευνά μας και σου προτείνουμε τις 6 αγαπημένες μας αντηλιακές κρέμες κάτω από 15 ευρώ!

Κορρές, Κόκκινο Σταφύλι, Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου με Χρώμα και SPF 30 (11.24€):

A post shared by KORRES (@korres.athens) on

 

Αν η σειρά Κόκκινο Σταφύλι της Κορρές είναι η αγαπημένη σου, τότε δεν γίνεται να μην έχεις ξεχωρίσει ήδη την αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα. Με κλινικά αποδεδειγμένη δράση κατά των πανάδων και φυτικά βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού (αγαπημένη σειρά της Κορρές), αυτή η αντηλιακή κρέμα θα χαρίσει ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα σου με χρώμα, προστατεύοντας την παράλληλα από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου και τα σημάδια της φωτογήρανσης (ρυτίδες-πανάδες). Plus: Έχει πολύ ελαφριά υφή και είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος.

Frezyderm, Active Sun Screen Tinted Face Cream SPF50+ (14,55 €):

A post shared by Frezyderm (@frezyderm) on

 

Μπήκε τελευταία στο «αντηλιακό οπλοστάσιο» του νεσεσέρ μας και έχει γίνει μία από τις αγαπημένες μας. Χάρη στην καινοτόμα σύνθεσή της εξασφαλίζει μία ολοκληρωμένη φροντίδα της επιδερμίδας, προσφέροντας πολύ υψηλή προστασία από τις ακτίνες του ήλιου, ενυδάτωση μακράς δράσης και ισχυρή δράση ενάντια στη φωτο- και χρονο- γήρανση. Το καλύτερο; Εξασφαλίζει τέλεια χρωματική ομοιογένεια σε κάθε τόνο επιδερμίδας, από τον πιο ανοιχτόχρωμο έως τον πιο σκουρόχρωμο.

Apivita, Κρέμα Προσώπου Κατά των Πανάδων με Χρώμα SPF 50 (14.70 €):

A post shared by APIVITA (@apivita) on

 

Αν οι πανάδες είναι μέσα στα 3 πρώτες ανησυχίες σου όσο αφορά την περιποίηση της επιδερμίδας σου, τότε η εξειδικευμένη αντηλιακή κρέμα προσώπου κατά των πανάδων με χρώμα SPF 50 της Apivita είναι ο σύμμαχος που ζητάς, μιας και συμβάλλει όχι μόνο στην αντιμετώπιση και μείωσή τους, αλλά και στην πρόληψη-προστασία από το σχηματισμό νέων, χαρίζοντας μία ομοιόμορφη, ελαφριά κάλυψη με χρώμα.

Nivea, Sun UV Face BB Cream (10,63€):

A post shared by NEVIA Algeria (@nivea_dz) on

 

Πλήρως ανανεωμένη έρχεται το φετινό καλοκαίρι η αντηλιακή σειρά προσώπου NIVEA SUN UV FACE, με τη νέα πρωτοποριακή NIVEA SUN UV Face BB να προσφέρει ταυτόχρονα άμεση υψηλή προστασία (απο τα ηλιακά εγκαύματα και την πρόωρη γήρανση) και κάλυψη των δυσχρωμιών. Με διακριτικό χρώμα που προσαρμόζεται στο χρωματικό τόνο της επιδερμίδας χαρίζει στην επιδερμίδα σας όψη φυσικού, ομοιόμορφου μαυρίσματος, ενώ της παρέχει την προστασία που χρειάζεται.

Vichy, Ideal Soleil BB Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου με Χρώμα & Ματ αποτέλεσμα SPF 50+ (10.15€):

A post shared by Wecare.gr (@wecare.gr) on

 

Χάρη στην ενισχυμένη προστασία από τις μακρές UVA, η αντηλιακή κρέμα της Vichy εξασφαλίζει μία λαμπερή επιδερμίδα και ένα υγιές, λαμπερό μαύρισμα. Έχει αδιάβροχη υφή για προστασία από τον ήλιο και ματ αποτέλεσμα. Είναι ιδανική για ευαίσθητες, μικτές-λιπαρές επιδερμίδες, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάς πως χρειάζεται να την ανανεώνεις ιδιαίτερα μετά το κολύμπι.

La Roche, Anthelios XL SPF 50+ Dry Touch Αντηλιακή με Χρώμα (12,71€):

 

Με dry touch υφή που δρα κατά της γυαλάδας και χρώμα, αυτή η αντηλιακή κρέμα είναι ιδανική για ευαίσθητο έως αλλεργικό στον ήλιο δέρμα ή κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης. Παρέχει πολύ υψηλή προστασία ευρέως φάσματος από την UVB/UVA ακτινοβολία, προστατεύοντας παράλληλα από τις βλάβες που οφείλονται στην ατμοσφαιρική ρύπανση. Απορροφάται άμεσα και αφήνει εξαιρετικά στεγνό αποτέλεσμα χωρίς λευκά ίχνη. Είναι ιδανικό ακόμη και για εσένα που έχεις μικτό-λιπαρό δέρμα.