BEAUTY

Αν δεν είναι αυτά τα ωραιότερα δώρα ομορφιάς, τότε ποια;

Kάθε χρόνο τέτοια εποχή, τα ίδια. Κουνάμε χιονόμπαλες, κάνουμε πολύχρωμες σκέψεις, βγάζουμε τη χρυσόσκονη από τα ντουλάπια, ψεκάζουμε με αρώματα βανίλιας φακέλλους και γράφουμε ποίηση σε καρτποστάλ. Είναι αυτά τα δώρα ομορφιάς που επιλέγουμε και μετά τυλίγουμε για να χαρίσουμε τελικά, με περίσσια τρυφεράδα. Μικρά ή μεγάλα, αυτά τα δώρα - κάθε φορά- κάνουν τις στιγμές γύρω από ένα γιορτινό τραπέζι, ή κάτω από ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο πιο λαμπερές κι αγαπησιάρικες.

 

Αυτές τις γιορτές ΟΛΑ τα δώρα προτείνω να είναι από τη The Body Shop, γιατί είναι ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ. Γιατί, πραγματικά σκορπάει με κάποιο μαγικό τρόπο μοναδικά μηνύματα αγάπης. Το “Play for Peace” δίνει το πιο αλλιώτικο σύνθημα. Και να’ σου το σκούντηγμα. “Ξέχνα ότι είσαι ενήλικας, κατέβασε διακόπτες, ρίξε τους ρυθμούς και βρες χρόνο για παιχνίδι”. Και μου’ρχεται στο μυαλό το “φέρσου σαν παιδί” που μου λεγε από πάντα ο μπαμπάς μου. Και χαμογελάω. Και φτιάχνω λίστα, αφού πρώτα δυναμώσω και την κατάλληλη μουσική.

 

Καιρός να δούμε με άλλη ματιά τη συντροφικότητα και την έννοια του “μαζί” μέσα από εορταστικές στιγμές διασκέδασης και παιχνιδιού. Να μοιραστούμε θετική ενέργεια με πρωτοποριακά παιχνίδια που ενδυναμώνουν τον πλανήτη και τους ανθρώπους. Να γιατί αγαπώ κι επιλέγω τη The Body Shop. Φέτος έχει μια νέα συναρπαστική Christmas gift collection με προτάσεις για εορταστικά δώρα, που δεν αφήνουν κανένα ασυγκίνητο. Τα δώρα μεταμορφώνονται σε ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, έτσι ώστε να «αποσυνδεθούμε» και να απολαύσουμε τα πιο απλά πράγματα στη ζωή. Από κουίζ και spinners μέχρι λαβυρίνθους και ζάρια, τα πολυχρηστικά εορταστικά δώρα είναι γεμάτα εκπλήξεις! Έτσι, τα επιλέγουμε και κάνουμε μαζί  μια ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ για τον πλανήτη, καθώς οι συσκευασίες μεταμορφώνονται είτε σε υπέροχα παιχνίδια που θα κρατήσουμε για χρόνια είτε σε υπέροχα κουτιά αποθήκευσης για να φυλάσσουμε τα αγαπημένα μας αντικείμενα! Παίζοντας μαζί με την The Body Shop αυτά τα Χριστούγεννα, στηρίζουμε το PEACE PLAY PROJECT. Κάθε δώρο που αγοράζουμε από τις εποχικές σειρές δώρων της The Body Shop βοηθά τα παιδιά πρόσφυγες να παίξουν κι εκείνα σε ένα ασφαλές περιβάλλον για έναν ολόκληρο χρόνο.
Υπέροχο;

#PlayForPeace και ξεκίνα την αντίστροφη μέτρηση (μέχρι τη νέα χρονιά) με τα πιο απίθανα δώρα. Αυτό εδώ πιο κάτωμ είναι ένα μοναδικό ημερολόγιο σε σχήμα αστεριού, γεμάτο με όλα τα απαραίτητα προϊόντα περιποίησης για πριν και μετά τις γιορτές. Από το Matte Lipstick και το Glitter Dust μέχρι το Himalayan Charcoal Mask, θα βρεις όλα τα must-have για ατελείωτη διασκέδαση.
(Countdown Like Crazy, 60€)

Σ’ άλλα υπέροχα, η The Body Shop ένωσε τις δυνάμεις της με το πολύ ιδιαίτερο fashion brand House of Holland και διάλεξα για την λίστα σου αυτό, που περιέχει μεταξύ άλλων και το εμβληματικό, cruelty free, άρωμα  White Musk®.

(The Body Shop X House of Holland, Limited Edition, White Musk®, Deluxe Gift Set, 50€)

 

Κι είναι κι αυτά τα δώρα που περιέχουν περισσότερη τρυφεράδα από ομορφιά. Κι αυτό το μεταλλικό κουτό περιέχει υπερπροϊόντα, μεταξύ αυτών και το φανταστικό Coconut Shower Gel. Αυτό το κουτί αποτελεί ένα από τα εποχικά δώρα της The Body Shop, που σημαίνει πως οι πωλήσεις του βοηθούν τα παιδιά που έχουν υποστεί τις συνέπεις του πολέμου να παίξουν σε έναν ασφαλή χώρο για έναν χρόνο. Αλλά η φιλανθρωπική προσφορά δεν σταματά εδώ. Το Robot Money Box μετατρέπεται σε κουμπαρά – το ιδανικό δώρο για να μάθουμε στα παιδιά τη σημασία της αποταμίευσης και της προσφοράς για έναν πολύ σημαντικό σκοπό.

(Values Gift Robot Money Box, 30€)

Αναζητάς το ιδανικό δώρο για όλους τους περιποιημένους άνδρες της ζωής σου; Φτιάξε τους τη μέρα με αυτό το σετ 3-σε-1 που περιέχει τα απαραίτητα για το γυμναστήριο – ότι πρέπει για να φρεσκαριστούν μετά από τη γυμναστική. Θα αναρωτιούνται πως μπορούσαν να ζουν χωρίς αυτό! Στα συν, πρόσθεσε την κομψή του συσκευασία, που είναι διπλά χρηστική αφού μπορεί να γίνει παιχνίδι «βρες τις διαφορές»!

(Gym Essentials For Kings and Gentlemen, 28€)

 

Για σένα που είσαι κολλημένη με το multi-masking ανακάλυψε τα νέα αγαπημένα προϊόντα με αυτή την taster collection. Η εμπειρία δεν θα ήταν ολοκληρωμένη χωρίς την Bunny Headband, την χαριτωμένη κορδέλα που κρατά τα μαλλιά στη θέση τους. Φόρεσέ την με περηφάνια, στηρίζοντας την εκστρατεία Forever Against Animal Testing.

(Masks Sampler Set, 17€)

π.ες: Ώρα λοιπόν να συγκεντρώσεις φίλους και την οικογένειά σου για λίγη εορταστική διασκέδαση, χρησιμοποιώντας τα δώρα της The Body Shop. Από κουιζ και spinners, μέχρι λαβύρινθους και ζάρια, οι εποχικές σειρές δώρων της αγαπημένης εταιρείας, κρύβουν πολλές εκπλήξεις. Όλοι λατρεύουν να λαμβάνουν δώρα, αλλά ένα δώρο είναι πάντα πιο ξεχωριστό όταν κάποιος έχει αφιερώσει χρόνο και ενέργεια για να το κάνει μοναδικό για σένα. Μπορείς να φτιάξεις μία χειροποίητη κάρτα ή ένα διακοσμητικό στοιχείο για το Body Butter χρησιμοποιώντας τις χάρτινες σακούλες για τα δώρα της The Body Shop– οργανώνοντας ένα απόγευμα αφιερωμένο στις χειροτεχνίες με τους φίλους σου και τροφοδοτώντας την παρέα σου δημιουργικότητα κι αγάπη.

 

Και το υπέροχο εξτραδάκι (που είναι μαγεία να ξέρεις)

Αυτά τα Χριστούγεννα, η The Body Shop σε συνεργασία με την International Alert βοηθά τα παιδιά πρόσφυγες από την Συρία να θεραπευτούν μέσω του παιχνιδιού. Μ’ αυτό τον τρόπο στέλνει την αγάπη και την στήριξή της στους πιο ευάλωτους ανθρώπους που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Κάθε αγορά από τις εποχικές  σειρές δώρων στηρίζει το Πρόγραμμα Peace Play της International Alert στον Λίβανο, που προσφέρει στα παιδιά πρόσφυγες έναν ασφαλή χώρο για να παίξουν.

 

Αυτές οι συνεδρίες παιχνιδιού παρέχουν ψυχοκοινωνική στήριξη μέσα από το θεατρικό παιχνίδι και την θεραπεία μέσω των τεχνών, με στόχο να βοηθήσουν τα παιδιά να διαχειριστούν τα τραύματά τους και να κατανοήσουν τις εμπειρίες που έζησαν στην Συρία. Μέσω του παιχνιδιού, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν και να εκφράσουν δύσκολα συναισθήματα, να κατανοήσουν τις εμπειρίες τους και να μάθουν πώς να αλληλεπιδρούν με πιο θετικό τρόπο με τους συνομήλικους αλλά και με τους ενήλικες στη ζωή τους. Τα κοινοτικά κέντρα όπου πραγματοποιούνται οι δραστηριότητες παρέχουν στα παιδιά πρόσβαση σε έναν ασφαλή χώρο όπου μπορούν να παίξουν και να γίνουν και πάλι παιδιά, μακριά από το βάρος των ευθυνών και τις πιέσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

 

Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα.

 

εις το επανιδείν