CLINIQUE

Αυτή η ενυδατική κρέμα με ενεργό νερό αλόης είναι παραπάνω από δροσερή κι απαραίτητη

Εντάξει, ορκίζομαι για την υφή, την αίσθηση και το αποτέλεσμά της. Συγκεκριμένα, πίνω νερό στο όνομά της. Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator. Τα'χω ξαναπεί πολλάκις άλλωστε ότι η καλή ενυδάτωση είναι το μεγαλύτερο μυστικό ομορφιάς για να είσαι φρέσκια και λαμπερή όλη μέρα, κάθε μέρα κι αυτή η ενυδατική κρέμα είναι ένα όνειρο και δε νοείται να μην την έχεις στο καλοκαιρινό νεσεσέρ σου. Κάπως μαγικά κι απροκάλυπτα ενεργοποιεί την εσωτερική πηγή υγρασίας της κάθε επιδερμίδας (όποιος κι αν είναι ο τύπος σου) και προσφέρει μια πολύωρη άνεση και φρεσκάδα, που ξαφνιάζει κι ενθουσιάζει.

Η όλη μαγεία της κρύβεται στη σύνθεσή της με ενεργό νερό αλόης και καφεΐνη. Και τι δεν κάνει. Βοηθάει στη δημιουργία της δικής της εσωτερικής πηγής υγρασίας, προκαλεί ένα μοναδικό κορεσμό κάθε στοιβάδας της επιδερμίδας και ανακυκλώνει την υγρασία εκ των έσω (ω, ναι).

 

Ιδανικά την χρησιμοποιείς ποικιλοτρόπως: Ως ενισχυτικό ενυδάτωσης, άπλωσέ την μετά την ενυδατική κρέμα περιποίησης σου με τα ακροδάκτυλα. Σαν βάση ή πάνω από το makeup (lol). Ως μάσκα προσώπου 5 λεπτών, μετά από πολύωρη έκθεση στον ήλιο (ιδανικά φύλαξέ τη στο ψυγείο για σούπερ υπερτόνωση). Τέλος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ξηρές περιοχές, όπως παρανυχίδες, αγκώνες, αλλά κι άκρες ξηρών μαλλιών.

Σ’ άλλα φανταστικά, αυτή η νέα Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator χρησιμοποιεί το Υαλουρονικό Οξύ, που κάνει εξίσου θαύματα στην επιδερμίδα για να προσφέρει μια άμεση αύξηση της υγρασίας κατά 152%, ενώ οι υγροσκοπικές ουσίες εισχωρούν βαθύτερα για ακόμα μεγαλύτερη ενυδάτωση, ώστε η επιδερμίδα να φαίνεται «γεμάτη» και λαμπερή.

εις το επανιδείν