BEAUTY

Εδώ η ομορφιά μιλάει από μόνη της

Όσες φορές κι αν δεις το oλιγόλεπτο βιντεάκι με τη Βιβή Αγγελάκη - τη νέα beauty editor του Ladylike - θα νιώσεις (στα αλήθεια) την ίδια φανταστική αίσθηση τόνωσης. H αισιοδοξία σα να σου κάνει σινιάλο. Ένα αβίαστο χαμόγελο χαρίζει έξτρα λάμψη στα μάτια σου και το σώμα σου αλλάζει αυθόρμητα θέση. Βολέψου όπως είσαι, άνετα (πολύ άνετα) και επίτρεψε στη φαντασία σου να στήσει δημιουργικά σκηνικά. Ενθουσιάσου. Ξεγέλασε την εποχή και το χρόνο. Επινόησε λίγο ενθουσιασμό και κάνε την ανεμελιά, αλλά και τη Βιβή κολλητάρι.

Ας το ξεκαθαρίσουμε λίγο: η Βιβή ήρθε για να ξεκλειδώσει για σένα μικρά και υπέροχα μυστικά ομορφιάς. Κινείται με απίστευτη άνεση και χάρη, αφήνει στο πέρασμά της μια δροσερή αίσθηση χαράς, αλλά και κομψότητας μαζί, ενώ τινάζει με περίσσια χάρη τα υπερλαμπερά μαλλιά της.

 

Μείνε εδώ, χωρίς υπερβολικά φτιασίδια και τόνους μέικαπ, ήρθε η ώρα να βουτήξεις το βλέμμα σου σε κάθε μικρή γωνίτσα από μυρωδιές, υφές και πρωτότυπα συστατικά.

Να γνωρίσεις μαζί με τη Βιβή πανέμορφες γωνιές της πόλης, αλλά και της Ελλάδας όλης. Να συναντήσεις ειδικούς του μακιγιάζ και να μιλήσεις με hair experts.

Άνοιξε τα ντουλάπια σου. Μέτρησε κραγιόν και αρώματα. Ανακάλυψε μαζί της όλα τα καλά του μπιουτόκοσμου για τις μάσκες μαλλιών και τα λάδια σώματος, δοκίμασε κάθε νέο γκατζετάκι που προσγειώνεται στα γραφεία των beauties και μάθε πάση θυσία να φοράς αντηλιακή κι ενυδατική καθημερινά.

Bday girl! #cupcake #happybirthday #birthdaygirl #purplemagic #instamood #moodoftheday #may #mybirthday #κοριτσιτουμαημετηβουλα

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vivi Angelaki (@vivi_angl) στις

 

“Έχω εμμονή με τις ωραίες μυρωδιές  των προιόντων σώματος, προσώπου και μαλλιών. Τα πάντα που μ’ αρέσουν στο μυαλό μου μετατρέπονται σε γεύσεις και κάπως έτσι έρχονται συνειρμοί κυρίως με γλυκά. Επιπλέον, αγαπώ τα body butters. Όλα τα body butters. Κυρίως, αυτά που μυρίζουν βανίλια και καρύδα”.

Σ’ άλλα νέα κι ωραία, η Βιβή μόλις πήρε φόρα…

“Δεν έχω βάψει ποτέ τα μαλλιά μου. Τα αφήνω να στεγνώνουν πάντα φυσικά και θα βρεις πάντα ένα dry shampoo στην τσάντα μου”.

 

“Η ομορφιά κρύβεται στη διαφορετικότητα και στη μοναδικότητα του καθενός. Σε πράγματα που πηγάζουν από μέσα μας και εκπέμπουμε στους άλλους. Σε χαμογελαστά πρόσωπα. Δεν κατακτάται πεισματικά”, λέει. Και σημειώνει: «creativity is your best makeup skill, don’t be afraid to experiment» Το’χε πει η Pat McGrath (αγαπημένη της, αλλά και πολυαγαπημένη μου makeup artist).

Από Σπέτσες με αγάπη! #spetsialday #dimpapatsin #weddingtime #spetses #summer17 #summerwedding

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vivi Angelaki (@vivi_angl) στις

 

Μετά απ’ όλα αυτά ινσταγκραμίσου μαζί της, μαζί μου και με το Ladylike. Ας γίνουμε σιγά – σιγά μια μεγάλη παρέα.  

π.ες: Δώσε κι εσύ #beautylike στα πιο αλλιώτικα ξεκινήματα και σ’ όλες τις Δευτέρες της ζωής μας. 

εις το επανιδείν

 

* video: Μάριος Κουρουνιώτης