CLINIQUE

Μ’ αυτή τη μάσκα κοιμάσαι και ξυπνάς πιο λαμπερή

Πάντα θα υπάρχει αυτή η στιγμή που χρειάζεται να επινοήσεις ή καλύτερα να δημιουργήσεις σκηνικά με στόχο να τονώσεις επιδερμίδα και ψυχή. Κι αυτή η ώρα, η πιο κατάλληλη είναι το βράδυ, λίγο πριν κοιμηθείς. Κι όλη τη σπουδαία δουλειά την κάνουν οι μάσκες που φοράς στο πρόσωπο (σε καθαρό πρόσωπο) και κοιμάσαι. Είναι υπερπλούσιες σε ενυδατικά συστατικά, τις απλώνεις στην επιδερμίδα λίγο πριν ξαπλώσεις για ύπνο και το επόμενο πρωι έχεις ένα πρόσωπο, πιο φρέσκο και τονωμένο. Αν δεν έχει τύχει να δοκιμάσεις ούτε μία τέτοια, βάλε στην λίστα σου τώρα την καλύτερη! Αν έχεις ήδη δοκιμάσει ή υιοθετήσει μία τέτοια στη μπιουτορουτίνα σου μπράβο σου, γιατί ήδη ξέρεις τα οφέλη αυτής, οπότε τώρα απλά έχε υπόψη σου αυτή εδώ τη μάσκα, που ξεχωρίζει στον μπιουτόκοσμο.

A post shared by Clinique (@clinique) on

 

Αποστήθισε: Moisture Surge Overnight Mask της Clinique. Ζωγράφισε εξ αρχής καρδιές δίπλα της. Είναι μια φανταστική, κρεμώδης μάσκα νυχτός oil-free, που απορροφάται αμέσως. Δουλεύει υπερωρίες, όσο εσύ κοιμάσαι για να αναπληρώσει τη χαμένη υγρασία και να εξασφαλίσει τα σωστά αποθέματα για τη συνέχεια. Κι επιπλέον, προσφέρει κατά τη διάρκεια της νύχτας θρέψη για ενίσχυση της ασπίδας της επιδερμίδας. Έτσι το επόμενο κιόλας πρωί αποκτάς σούπερ απαλότητα και υπέροχη φυσική λάμψη. 

 

πι.ες: Μην επιτρέψεις σε κανένα και τίποτα να θολώνει την επιδερμίδα σου. Είμαστε μερικά βήματα πριν το καλοκαίρι. Μπορείς ακόμη να σ’ αγαπήσεις και κυρίως να σε φροντίσεις για όσα μικρά και καθημερινά καταφέρνεις. Επίτρεψε στη ματιά σου να φτάσει μακριά. Καθάρισε το βλέμμα σου. Δώσε σου λίγο ριλάξ. Διάβασε μερικές σελίδες από ένα παραμύθι. Παίξε επιτραπέζια, όπως όταν ήσουν παιδί. Μάθε να χάνεις και διεκδίκησε την επόμενη μεγάλη σου νίκη. Ξεκίνα να φτιάχνεις ένα δύσκολο παζλ. Ένωσε τα κομμάτια που έχεις αραδιάσει σκόρπια μπροστά σου και φέρσου σαν παιδί. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Μόνο να απολαμβάνεις τις στιγμές. Και να κάνεις που και που καμία μάσκα ομορφιάς, καθώς ονειρεύεσαι…

εις το επανιδείν