BEAUTY

Ποτέ δεν είναι αργά να μάθεις να σε φροντίζεις και να σ’ αγαπάς

Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω, ή πώς να στο ζητήσω σωστά, αλλά το να σε φροντίζεις και να σ' αγαπάς είναι μεγάλη ιστορία. Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Πρώτα χρειάζεται να βρεις τη φροντίδα που σου ταιριάζει και αναζωογονεί τις αισθήσεις σου και μετά να προβείς σε θεωρίες για το κάθε πότε, αν είναι μεθοδικά, πόσο παθιασμένα κλπ. Ο χρόνος εδώ είναι σχετικός. Η διάθεση όμως να είσαι λίγο πιο τρυφερή με σένα την ίδια σχεδόν απαιτείται.

Για αρχή έχω μόνο μια μικρή προσδοκία: Να ξέρεις ποιες είναι οι ανάγκες σου για ενυδάτωση, τόνωση και λάμψη της επιδερμίδας σου. Έτσι απλά. Μόνο να ξέρεις. Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε μαζί. Και πάμε μαζί στο μια φορά κι έναν καιρό της Clinique. Mιας πολύ αγαπημένης μάρκας προϊόντων ομορφιάς που αγαπώ και ξέρω από όταν ήμουν παιδί. Τότε που η μαμά μου φύλαγε την Moisture Surge στο ψυγείο και τη χρησιμοποιούσε φανατικά κάθε πρωί πριν φύγει για δουλειά.

 

Η Clinique που λες φίλη μου δημιουργήθηκε το 1968 με την πεποίθηση ότι η τέλεια επιδερμίδα μπορεί να δημιουργηθεί. Και μόνο η πεποίθηση αρκούσε για να κάνει επιτυχία. Τότε, σε μια εποχή που τα πρότυπα ομορφιάς απαιτούσαν την τέλεια κάλυψη με πούδρες και έντονο κόκκινο κραγιόν και η ομορφιά αποτελούσε χάρισμα γονιδίων, η Clinique πρέσβευε και υποστήριζε τη φυσική ομορφιά χωρίς δεύτερη σκέψη. Στο μυαλό των τότε επιστημόνων, αλλά και δημιουργών της ήταν να έχουμε όλες εύκολα κι απλά, την πιο τέλεια επιδερμίδα.

 

”Great skin can be created”. Αυτό ήταν η βασική αρχή της μάρκας. Από το πρώτο προϊόν που δημιουργήθηκε σε ένα γραφείο δερματολόγων μέχρι σήμερα, που έχουν περάσει εκατοντάδες προϊόντα από τα εργαστήριά της και τα πάντα εξυπηρετούν αυτό μόνο το σκοπό. Και το πιο μαγικό; Οι συνταγές της ήταν κι είναι ακόμη απλές. Καθαρισμός, απολέπιση και βασική ενυδάτωση. Έτσι δημιουργήθηκε και το πολυφορεμένο και αγαπημένο μου 3step, το σύστημα περιποίησης που έχει απασχολήσει μπροστά από έναν καθρέφτη εκατομμύρια γυναίκες σ’ ολόκληρο τον κόσμο. Και μετά είναι η ενυδάτωση. Μια άλλη θεμελιώδης αρχή για τέλεια επιδερμίδα και η πιο must – have για μένα προσωπικά. Και τίποτα άλλο να μη φορέσεις στη ζωή σου, μια ενυδατική θα τη βάλεις. Είναι σπουδαίας σημασίας για την τόνωση και ελαστικότητα κάθε τύπου επιδερμίδας. Ναι;

Να είσαι διαβασμένη (για όσα χρησιμοποιείς)

Η ενυδάτωση για την Clinique είναι η βάση πάνω στην οποία χτίζονται όλες οι ανάγκες σε όλες τις ηλικίες. Είναι η καρδιά τη μάρκας. Στο DNA των εργαστηρίων της ακούς να λένε μ’ ένα στόμα και μια φωνή οι υπέροχες γυναίκες με τις λευκές στολές, που στολίζουν τους πάγκους της ανά τον κόσμο. “Η ενυδάτωση είναι το ίδιο απαραίτητη στα 20 όπως και στα 60”. Τόσο απλά και σίγουρα.

Η Clinique είναι μια υπέροχη μάρκα περιποίησης, που πάνω από 22 εκ. γυναίκες στον κόσμο εμπιστεύονται την ενυδάτωσή τους σ’ αυτή.

Καλό θα ήταν να ξέρεις ότι όλα, ΜΑ ΟΛΑ, τα προϊόντα της είναι δημιουργημένα να μην προκαλούν αλλεργία, γι’ αυτό κι είναι 100% χωρίς Άρωμα. Το σημαντικότερο; Κάθε προϊόν Clinique ελέγχεται 12 φορές σε 600 άτομα. Εάν έστω και 1 από τις 7.200 εφαρμογές παρουσιάσει αλλεργική αντίδραση η σύνθεση ξεκινάει να ”δουλεύεται” από την αρχή. Αυτή είναι κι η δύναμη της Clinique.

Ό,τι σου κάνει Cli(ni)que!

H Clinique είναι η υπέροχη κι αλλιώτικη μάρκα-προορισμός για την ενυδάτωση. Γενιές και γενιές έχουν μεγαλώσει μαζί της. Σήμερα προσφέρει αναμφισβήτητα τις καλύτερες ενυδατικές κρέμες για κάθε τύπο, ανάγκη και ηλικία. Οι λύσεις της είναι τέλειες γιατί είναι απλές και προσιτές. Χωρίς φλυαρία προσφέρει φανταστικές κρέμες ενυδάτωσης, ό,τι κι αν έχεις ανάγκη. Αρκεί να ξέρεις την ανάγκη σου.
 

Βρες τι σου ταιριάζει

->Χρειάζεσαι 24ωρη πλούσια ενυδάτωση; Με την υπέροχη Moisture Surge Extended Thirst Relief έχεις άμεσα και σε βάθος χρόνου ενυδάτωση που διαρκεί. Πολλαπλών χρήσεων ενυδατική gel-κρέμα, που αναπληρώνει γρήγορα την χαμένη υγρασία στην επιδερμίδα, χαρίζοντας απαλή και ομοιόμορφη όψη. Αποκαθιστά την υδατική ισορροπία της επιδερμίδας. Προτεινόμενη λιανική τιμή 18.00€ για τη συσκευασία 30ml.

 

->Θες φυσική λάμψη για ματ όψη, που να ομαλοποιεί τις ατέλειες; Θα λατρέψεις την Pep Start Ηydroblur. Είναι μια πολύ ελαφριά, ενυδατική κρέμα για ματ αποτέλεσμα που μειώνει άμεσα την εμφάνιση μικρών ατελειών και απαλύνει το δρόμο για το μακιγιάζ. Ελέγχει τη λιπαρότητα κι αφήνει την επιδερμίδα απαλή με ένα βελούδινο τελείωμα.

 

->Έχεις κανονική επιδερμίδα και θες ενυδάτωση και προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία; Ιδανική για σένα η αγαπημένη μου Pep-Start Hydrorush. Με προστασία UV, ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία, που προκαλεί γήρανση της επιδερμίδας. Προσφέρει σούπερ ενυδάτωση, αναζωογόνηση και προστασία.

 

->Αν πάλι θες μια κρέμα με αντιοξειδωτική δράση η καλύτερη λύση/πρόταση είναι η Superdefense, που χει και SPF20. Ενυδατώνει φουλ την επιδερμίδα, ενδυναμώνοντας παράλληλα το υδρολιπιδικό φιλμ, την ασπίδα άμυνας της ενάντια στους εξωτερικούς παράγοντες. Διατίθεται σε 2 τύπους: ξηρή και μικτή/λιπαρή επιδερμίδα, για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει.

 

->Αν σ’ απασχολούν τα σημάδια γήρανσης, οι μικρές γραμμές και ρυτίδες, δοκίμασε οπωσδήποτε τη Smart, με SPF 15, που ενισχύει τη φυσική παραγωγή υαλουρονικού οξέος στην επιδερμίδα, αντιμετωπίζει καφέ κηλίδες και χαρίζει ομοιόμορφη όψη και τόνωση στην επιδερμίδα.

 

πι. ες1: Ας ξεκαθαρίσουμε μια για πάντα ότι η Clinique μιλάει για καινοτομίες, δεν απευθύνεται (μόνο) στα πολύ νεαρά κορίτσια ή τις πολύ ώριμες γυναίκες, αλλά αφορά κάθε γυναίκα που εστιάζει στην απλότητα της ομορφιάς της και θέλει μια σωστή ενυδατική για την περίσταση/εποχή/ανάγκη κλπ. Δεν είναι μια ακριβή μάρκα και δεν χρησιμοποιεί το μάρκετινγκ για να κάνει καμπάνιες που υποστηρίζουν θαύματα. Δεν πιστεύει καθόλου σ’ αυτά. Στόχος της είναι να αναδείξει τη φυσική σου λάμψη και μόνο αυτή. Ένα από τα δικά μου πιο (μια πιο) αγαπημένα προϊόντα ενυδάτωσης είναι αυτό το Moisture Surge, Hydrating Supercharged Concentrate. Eίναι ό,τι πιο δροσερό και φίνο χρειάζομαι τις μέρες που ξυπνάω κουρασμένη. Επίσης, μαζί του στρώνει φανταστικά το μακιγιάζ μου.

A post shared by Efi Anesti (@beautydiaries) on

πι.ες2: Πριν τρέξεις στον πάγκο της Clinique για να ξεσηκώσεις και μοναδικές συμβουλές από τις φανταστικές συμβούλους με τις λευκές ποδιές, έχε υπόψη σου το εξής φοβερό (που συμβαίνει τώρα που μιλάμε): Με κάθε αγορά κρέμας περιποίησης Clinique, θα δίνεται δώρο το #1 προϊόν ντεμακιγιάζ ματιών & χειλιών Take Τhe Day Off Makeup Remover for Lids, Lashes & Lips σε ειδική συσκευασία 30ml (το νου σου γιατί είναι μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων).

 

Να ξέρεις ότι η απλούστερη λύση (που περιέχει αγάπη) είναι συνήθως κι η πιο σωστή.

εις το επανιδείν