BEAUTY

Πώς επιλέγουμε τις τάσεις και πόσο όμορφες αισθανόμαστε απέναντι σ’ αυτές

Ιδού η απορία. Smokey eyes. Eyeliner που ξεφεύγει από τα όρια του ματιού. Χοντρή γραμμή. Λεπτή γωνία. Σκιά που απλώνεται ανεπιτήδευτα μόνο στο κινητό βλέφαρο. Χρωματιστή μάσκαρα. Φωτεινά ρούζ. Γήινες αποχρώσεις στα χείλη. Έντονα κραγιόν. Τονισμένα φρύδια. Φυσικά φρύδια. Μακριά μαλλιά πιασμένα σε αλογοουρά. Κοντές κουπ, που κάνουν εμφάνιση. Τι έχει γίνει πια μ' αυτά τα καρέ; Το χρώμα που "παίζει" για τα μαλλιά είναι ξανθό ή μαύρο; Να τα βάψω ροζ; Α, μπα, ξεπεράστηκε αυτό. Αφέλειες. Κόψε αφέλειες. Κι άφησε τα μαλλιά σου μπούκλες. Κάπου είδαμε ότι έτσι βγαίνουν από το σπίτι τους πια διασημότητες του Χόλιγουντ. Αλήθεια, τώρα;

A post shared by Cosmopolitan (@cosmopolitan) on

 

Ζούμε σε μια εποχή που τα trends πάνε κι έρχονται με τρελή ταχύτητα. Συγκεκριμένα, έτσι έκαναν πάντα. Κι εσύ που τα παρακολουθείς αλλάζεις γωνία στο eyeliner όπως αλλάζεις πλευρό στον ύπνο σου. Αλλάζεις επίσης χρώμα στα χείλη σου όπως αλλάζεις t-shirt.

A post shared by Refinery29 (@refinery29) on

 

Σ’ άλλα νέα, τα κραγιόν σκούρυναν ξανά πολύ.

A post shared by Ladylikegr (@ladylike.gr) on

 

“Σκούρα τα πράγματα” μπορεί και να σκέφτεσαι, αλλά τα φοράς, τα υιοθετείς και στο τέλος τα υποστηρίζεις.

 

Η βιομηχανία της ομορφιάς δημιουργεί νέα πρωτότυπα προϊόντα περιποίησης που κάτι θέλουν να διευκρινίσουν/πουν/ψιθυρίσουν. Τι να’ ναι άραγε;

A post shared by Ladylikegr (@ladylike.gr) on

 

Σούπερ boosters εισχωρούν μέσα σε κρέμες και ενισχύουν την αποτελεσματικότητά τους, ενυδατικές με χρώμα αντικαθιστούν το πιο must-have make-up, φανταστικά primer προκαλούν εξάρτηση για σταθερότητα στο κάθε μακιγιάζ και μάσκες με superfoods ή ενεργό άνθρακα κάνουν skip την επίσκεψη στην αισθητικό ή στη δερματολόγο σου για βαθύ καθαρισμό.

A post shared by Efi Anesti (@beautydiaries) on

 

Να η στιγμή να κάτσεις να συσκεφτείς μόνη σου και να αναρωτηθείς τι στα αλήθεια χρειάζεσαι. Πόσα προϊόντα έχεις ανάγκη για να λάμψεις στα αλήθεια; Γιατί να βάψεις μαύρα τα χείλη σου, όταν δείχνουν εξίσου τέλεια με το κόκκινο αγαπημένο σου κραγιόν; Ποιος σου επιβάλλει να κόψεις καρέ όταν εσύ περνάς φανταστικά με τα πολύ μακριά μαλλιά σου; Μόνο αν μέσα σ’ όλο αυτό δεν υπάρχει πρέπει, αλλά μόνο η παρόρμησή σου να δοκιμάσεις, τότε ναι, είσαι αλλιώτικη.

A post shared by STYLECASTER (@stylecaster) on

π.ες: Εσένα πάλι που δεν χρειάζεσαι τις τάσεις για να κάνεις τη διαφορά, σ’ αγαπώ. Εσένα που φροντίζεις καθημερινά για τον καθαρισμό, την τόνωση και την ενυδάτωση της επιδερμίδα σου σε χειροκροτώ. Αν φοράς κι αντηλιακή πριν βγεις από το σπίτι (ακόμη και το χειμώνα), κάνεις μάσκα προσώπου μια φορά την εβδομάδα, έχεις τρέλα/πάθος/εμμονή με τα αρώματα και τις υφές που αναζωογονούν τις αισθήσεις σου, ενώ παράλληλα μ’ ακολουθείς στο instagram σε θεωρώ πολύ φίλη μου. Γι’ αυτό και πριν φύγεις γι’ άλλα να σου δείξω 5 νέες υπεραφίξεις που απασχολούν ήδη τον κόσμο μου και μπορείς να κάνεις κι εσύ το δικό σου #beautylike σ’ αυτές.

1. Unicorns Essence, Farsali (αποκλειστικά στα Sephora): Ορός και primer μαζί, που ενώ φρεσκάρει κι ενυδατώνει προσφέρει εξαιρετική φωτογένεια στις selfies.

A post shared by Cult Beauty (@cultbeauty) on

2.  Ombre Hypnose Stylo (Blue Chrome),  Lancôme. Το πιο σούπερ στυλό για τα μάτια. Ιδανικό για σέξι smoky eyes.

3. Age Prevention Superfood Cleanser, Youth the People (αποκλειστικά στα Sephora): Ιδανικό καθαριστικό για απαλή αφαίρεση του μακιγιάζ.

4. Skin Oxygen Anti-Pollutin Oxygenating Lotion, Biotherm: Μια εκπληκτική λοσιόν που απαλλάσσει την επιδερμίδα από τους ρύπους, μειώνοντας τους φραγμένους πόρους.

A post shared by BIOTHERM (@biotherm) on

5. 25 Days of Game – Ghanging Advent-ure Standart Advent Calendar, The Body Shop: Μετά από 25 ημέρες γεμάτες με εκπλήξεις περιποίησης και ομορφιάς, η συσκευασία μετατρέπεται σε ένα διασκεδαστικό κουίζ για όλη την οικογένεια! Μέσα του θα βρεις την πιο χαριτωμένη κορδέλα μαλλιών, την Bunny Headband, και το best seller προϊόν Camomile Eye Make-Up Remover σε 60ml.

 

Η Όντρεϊ έλεγε: “Τα ευτυχισμένα κορίτσια είναι και τα πιο όμορφα”.

εις το επανιδείν