BEAUTY

Τα hot beauty news που πρέπει να ξέρεις #2

Τα νέα του μπιουτόκοσμου είναι πολλά (πάρα πολλά) και σαν να μη στα προλαβαίνουμε. Να δούμε πόσα θα μας κρατήσουν ξάγρυπνες κι αυτή τη σεζόν. Για αρχή ινσταγκραμίσου μαζί μου και μη χάνεις τα igstories για να χεις να λες σε φίλες και γνωστές για ολοκαίνουργιες αφίξεις που ταράζουν τα γραφεία των beauties.

#1

Το απόλυτο μπιουτοστέκι, με τα πιο αγαπημένα brands μαζεμένα σ’ αυτό, η Sephora, φέρνει κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα, ίσως ένα από τα πιο πολυσυζητημένα brand καλλυντικών. Ταρα τα ταν!! Υποδεχόμαστε μαζί τη σειρά της Kat Von D! Η ανατρεπτική καλλιτέχνιδα, μουσικός και tatoo artist, ή αλλιώς γνωστή σ΄ όλους μας ως “φαινόμενο της παγκόσμιας ομορφιάς”, η αλλιώτικη Kat εμπνευσμένη από τα μελάνια του tattoo studio της, High Voltage, δημιούργησε μια μπράντα ομορφιάς με εξαιρετικές επιδόσεις που ειδικεύεται στη μεγάλη διάρκεια, την υψηλή περιεκτικότητα, αλλά και την πλήρη κάλυψη. Κράτησε μόνο κατά νου ότι θα βρεις συγκλονιστικά κραγιόν σε υγρή μορφή και μάλιστα σε 41 τέλειες αποχρώσεις! Aποστήθισε αυτό: Everlasting Liquid Lipstick.

A post shared by Kat Von D (@thekatvond) on

Eπίσης, θα μπορείς να βρεις στη συλλογή της το πιο μαγικό κονσίλερ, το Lock It Concealer Creme, που το δοκίμασα κι ενθουσιάστηκα. Φωτίζει την περιοχή κάτω από τα μάτια, κρύβει τις ατέλειες, διορθώνει τις δυσχρωμίες κι εξουδετερώνει τις κοκκινίλες. Έχει 21 αποχρώσεις, συμπεριλαμβανομένου του λευκού, White Out, που που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για να δώσει ένταση στο χρώμα της σκιάς ή σε ένα κραγιόν.

Ε, μ’ όλα αυτά δεν ανυπομονείς; Ραντεβού στις 22 Σεπτεμβρίου στα Sephora σ όλη την Ελλάδα, αλλά κι online.

#2

Σ’ ένα παράλληλο σύμπαν η Ζoe Kravitz πρωταγωνιστεί στο 74ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, όπου παρευρέθη για την πρεμιέρα της ταινίας Le Fidele. Ας το συμφωνήσουμε ότι είναι υπερκούκλα μ’ αυτή την κοντή και σέξι κουπ κι ότι θέλουμε να πετύχουμε ΑΥΤΟ το μακιγιάζ της για μια βραδινή μας έξοδο. (και δεν θέλω και πολύ για να κάνω κι αυτή την κουπ

 

Σύμφωνα με τα παρασκήνια του ρεπορτάζ η λαμπερή πρέσβειρα του Yves Saint Laurent φοράει στα χείλη της το φανταστικό Rouge Pur Couture 66.

 

stay tuned…

εις το επανιδείν με χαμόγελο

 

(κεντρική photo/instagram: thekatvond)