BEAUTY

Tα hot beauty news που πρέπει να ξέρεις #3

Με αφορμή τα νέα των beauties που ξεχώρισα τις τελευταίες ημέρες, θέλω να ταξιδέψουμε μαζί μέχρι το Παρίσι. Να περπατήσουμε από το Marais στο κέντρο Pompidou και πάλι πίσω μ' ένα ζεστό καφέ στο χέρι και ελπίζοντας να δούμε το Γούντι Άλεν στην επόμενη γωνία. Και σ' όλο αυτό το ταξίδι πάμε μαζί να βάλουμε λίγο άρωμα και πεσίσσιο στυλ. Το άρωμα που θα ταίριαζε ιδανικά θα ήταν το La vie est Belle της Lancome και το στυλ που επιβάλλει η πόλη του Φωτός είναι Chanel.

#1

Κάτσε δύο λεπτά να γνωρίσεις λίγο καλύτερα την αγαπημένη Julia Roberts. Πιο όμορφη από ποτέ και με το εκτυφλωτικό της (πολύ γνωστό) χαμόγελο, μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της σε μία απολαυστική συνέντευξη. Το La Vie est belle L’Éclat Eau de Parfum σαν να ‘ χει περάσει κι αγγίξει όλες τις λέξεις της, τα συναίσθήματά της και την υπέροχη ενέργειά της. Η λουλουδένια φρεσκάδα εσπεριδοειδών που αναδύει, εκλεκτή και άκρως εθιστική, είναι κατάλληλη να συνοδεύσει το υπόλοιπο της μέρας σου. Αλήθεια, είναι φανταστική. 

#2

Ο οίκος Chanel ανακοίνωσε τη συνεργασία του με το γνωστό και πολύ αγαπημένο concept store του Παρισιού, Colette. O Karl Lagerfeld μας οδηγεί στο αγαπημένο του στέκι.

H διακόσμηση του πρώτου ορόφου έχει ήδη μεταμορφωθεί, ενώ πολλά είναι τα eventς που πρόκειται να γίνουν τις επόμενες μέρες που θα αφορούν τη μουσική και την ομορφιά. Επιπλέον, από τις 30 Οκτωβρίου στην Colette πωλούνται και επιλεγμένα κομμάτια από τις Fall 2017 και Resort 2018 συλλογές της Chanel. Η συνεργασία θα ολοκληρωθεί στις 25 Νοεμβρίου. Εδώ πέφτει και το χειροκρότημα. ΣΕ λίγες ημέρες θα είμαι Παρίσι και θα περάσω για επί τόπου ρεπορτάζ. Μείνει συντονισμένη στα igstories μου.

 

εις το επανιδείν με χαμόγελο