BEAUTY

Τα hot beauty news που πρέπει να ξέρεις #1

Η αλήθεια να λέγεται πως όταν είσαι φανατική του μπιουτόκοσμου και περνάς ατελείωτες ώρες σε ψηφιακές γειτονιές, που σου αποκαλύπτουν με τη σειρά τους μέσα από ινσταγκραμικούς λογαριασμούς, τα πιο hot beauty news, ξεσηκώνεσαι και ξελυγώνεσαι.

 

#1

Ο φανταστικότερος όλων, ο υπέροχος Tom Ford, βγάζει νέο άρωμα! Αυτό είναι ένα εξαιρετικό νέο από μόνο του. Όταν, όμως, αυτό το άρωμα έχει αυθάδικο και σέξι όνομα -Fucking Fabulous- τότε το νέο ξεπερνάει κάθε προσδοκία σου για τελειότητα και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δώσεις χειροκρότημα στο μυαλό πίσω από τούτη εδώ τη μοναδική δημιουργία. Πόσο τελειότερη μπορεί να γίνει η νέα σεζόν, πια;

A post shared by FV Magazine® (@fvmagazine) on

Για την ιστορία που θα γράψει αυτό το άρωμα, να σε ενημερώσω ότι περιέχει πικραμύγδαλο (δηλαδή θα είναι fabulous) και μαθαίνουμε ότι οσονούπω θα κυκλοφορήσει online στην Αμερική. Τα υπόλοιπα για εμάς εδώ στον τόπο μας θα τα μάθουμε μαζί εν καιρώ.

#2

Έχει περάσει καιρός που η Rihanna έχει ανακοινώσει τη δική της σειρά καλλυντικών. Σημείωσε κάπου το όνομα: Fenty Beauty, μάθε πως ο στόχος είναι να αναδεικνύει τη διαφορετικότητα, αλλά και μοναδικότητα κάθε γυναίκας και δες και το βίντεο για να μπεις κανονικά στο mood.

 

Σ’ άλλα νέα, η πολλά υποσχόμενη σειρά θα κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου (online στο ομώνυμο site, αλλά και στο www.sephora.com) και λέγεται ότι θα μπορούμε να βρούμε τα πιο συγκλονιστικά μεικαπ για κάθε απόχρωση επιδερμίδας. 

#3

Η εκκεντρική κι ενδιαφέρουσα Nicki Minaj ξεκινάει μια σούπερ συνεργασία με τη λατρεμένη MAC. Στο παρελθόν είχε βγάλει ένα απίθανο παστέλ ροζ κραγιόν Viva Glam για την ίδια αγαπημένη εταιρεία, αλλά σήμερα λανσάρει με την υπογραφή της πολλά υπέροχα κραγιόν, αλλά και lipglass στις πιο φανταστικές nude αποχρώσεις.

Αυτά, ευτυχώς, αναμένονται να κυκλοφορήσουν online και σε εμάς (τις επόμενες ημέρες) – θενκς γκοντ.

stay tuned…

εις το επανιδείν με χαμόγελο