BEAUTY

Tι λες να κάνουμε μαζί ένα ξεκαθάρισμα στα προϊόντα σου;

Η νέα σεζόν απαιτεί μαζί με το back to school και το back to beauty. Η ανεμελιά του καλοκαιριού είναι πίσω. Οι μέρες που αρκούσε η αντηλιακή σου κι ένα καθαριστικό είναι παρελθόν. Πριν ένα μήνα λίγο μπρονζέ στα ζυγωματικά κι ένα γκλος στα χείλη έκανε φανταστική δουλειά, τώρα κάπως αλλάζει. Είναι κι αυτή η σούπερ ανανεωμένη διάθεση που χρειάζεσαι ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ για να μπεις πραγματικά πιο υπερλαμπερή στη νέα τάξη πραγμάτων. Θες λοιπόν δίπλα σου τα κατάλληλα προϊόντα, αλλά και νέες μικρές κινήσεις για να εκμεταλευτείς κάποια από τα παλιά.

 

Σύμφωνα μ’ όσα ωραιότατα είδαμε στα catwalks που έγιναν ήδη στις μεγαλύτερες μητροπόλεις του κόσμου οι μπιουτοιστορίες γράφονται από την αρχή κι είναι σίγουρα πιο πολυδιάστατες κι αποκαλυπτικές.

 

Κράτησε πολύχρωμες και λαμπερές σκιές κοντά σου κι άφησε στην άκρη τις nude και τις λευκές.

Ξέχνα όπως φόραγες το μαύρο σου αιλάινερ (από μέσα προς τα έξω) και τώρα κάνε τέχνη ΜΟΝΟ στην άκρη του ματιού σου!

Απόκτησε τουλάχιστον ένα πάρα πολύ σκουρόχρωμα κραγιόν και πέρασέ το στα χείλη σου με δεξιοτεχνία και οπωσδήποτε πινελάκι.

Ξέθαψε κανονικά τα scrunchies από τα ντουλάπια σου ή αναζήτησε ένα από τα συρτάρια της μαμάς σου. Τα πιο πολυσυζητημένα αξεσουάρ μαλλιών είναι εδώ και ορίζουν μια νέα παιδική αθωότητα.

 

Kι όπως πολύ καλά ξέρεις, κανένα άτονο και θαμπό δέρμα δεν ταιριάζει στο καλωσήρθες Οκτώβρη (πλησιάζει). Το νου σου λοιπόν (και πάλι) στις αγαπημένες ενυδατικές μάσκες, που κάνουν θαύματα σε επιδερμίδα και διάθεση.

Στο μεταξύ, υιοθέτησε λαμπερά άκρα και αντί για πολύχρωμα βερνίκια βάλε στα must-have σου πέρλες, πέτρες κι.α αστραφτερά που είναι σαν έξτρα κόσμημα στα χέρια σου.

 

Όπως πολύ καλά κατάλαβες αυτή η νέα περίοδος που μόλις διανύουμε δεν σε θέλει καθόλου διακριτική.

 

Οπότε το γκλίτερ δεν σηκώνει κανένα περιορισμό (χα).

εις το επανιδείν (με χαμογελάρα)