Πώς ξέρεις ότι φοράς τη σωστή απόχρωση concealer;

Main Image

Τι πρέπει να προσέξεις για να μην πάρεις ποτέ ξανά λάθος απόχρωση concealer.

Δεν χρειάζεται να αναλύσω τους λόγους για τους οποίους το concealer θεωρείται από τα must-have του νεσεσέρ μας. Οι μαύροι κύκλοι και τα σημάδια κούρασης είναι οι βασικότεροι αλλά σίγουρα όχι οι μοναδικοί.

Κι ενώ είναι ευρέως γνωστό πως η επιλογή του concealer- αλλά και του foundation- είναι πολύ υποκειμενική υπόθεση, μιας και όλες οι αποχρώσεις ή οι υφές δεν ταιριάζουν σε όλες τις γυναικείες επιδερμίδες, το βασικό ερώτημα που προκύπτει είναι πώς θα καταλάβει μία γυναίκα ότι φοράει τη σωστή απόχρωση concealer κάτω από τα μάτια της;

ADVERTISING

Οι περισσότεροι makeup artists, λοιπόν, συμφωνούν πως η σωστή απόχρωση θα πρέπει να είναι ένα χρωματικό τόνο -ΜΟΝΟ- πιο ανοιχτή απ' ότι το foundation που χρησιμοποιεί κάθε γυναίκα και όχι πολύ ανοιχτόχρωμο, μιας και κάτι τέτοιο περισσότερο δημιουργεί το εφέ μάσκας, παρά κολακεύει. Και φυσικά το foundation, με τη σειρά του, θα πρέπει να ταιριάζει με την απόχρωση της επιδερμίδας κάθε γυναίκας.

Αν σε αυτή τη φάση, βρίσκεσαι σε αναζήτηση νέου «συμμάχου», παρακάτω θα βρεις τρεις τελευταίες αφίξεις στον κόσμο της ομορφιάς:

1

ADVERTISING

Urban Decay, All Nighter Concealer

2

A post shared by @narsissist on

Nars, Radiant Creamy Concealer

3

Laura Mercier, Flawless Fusion Ultra Longwear Concealer

Όσο για το tip προκειμένου να έχεις τέλεια εφαρμογή: Άπλωσέ το με τα δάχτυλά σου και ταμποναριστά κάνε το απαραίτητο blending.

ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.