ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

10 προϊόντα ομορφιάς που αξίζει να επενδύσεις στις εκπτώσεις

Οι εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει, βρισκόμαστε στα μέσα του μήνα (aka το budget μας δεν είναι ακόμη μείον) και αν δεν επενδύσουμε τώρα σε πολλά/ όλα αυτά που βάλαμε στην τελευταία wishlist μας, πότε θα το κάνουμε; Τα σημάδια (βλέπε % % %) είναι ξεκάθαροι σύμμαχοι της τσέπης και της beauty ρουτίνας μας και εμείς εδώ, στο Ladylike, στη λογική του να εξοικονομήσουμε όσο περισσότερο χρόνο και για εσένα, φτιάξαμε μία λίστα με 10 προϊόντα ομορφιάς που αξίζουν την επένδυση.

#1. Estée Lauder, Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix

A post shared by Estée Lauder (@esteelauder) on

 

Το μυστικό για να αποκτήσεις ένα ξεκούραστο, λαμπερό βλέμμα και να επιδιορθώσεις όλα τα ορατά σημάδια γήρανσης στην περιοχή των ματιών, συμπεριλαμβανομένων των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, το πρήξιμο και την ανομοιομορφία στον τόνο του δέρματος. Παράλληλα, «γεμίζει» με έντονη ενυδάτωση την ευαίσθητη περιοχή των ματιών με αποτέλεσμα να παραμένει ελαστική και προστατευμένη για 24 ώρες.

#2.The Body Shop, Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask

 

Στην ουσία πρόκειται για μία 100% vegan μάσκα προσώπου, εμπνευσμένη από τις παραδόσεις της Αγιουβέρδα, που περιέχει ενεργό άνθρακα από μπαμπού, φύλλα πράσινου τσαγιού και έλαιο τεϊόδεντρου βιολογικής καλλιέργειας. Χωρίς parabens, παραφίνες, σιλικόνη και mineral oils. Λειτουργεί αναζωογονητικά, απομακρύνει τις ακαθαρσίες και βελτιώνει την εμφάνιση των πόρων για υγιή και λαμπερή επιδερμίδα. Μπορείς να την εφαρμόσεις στο πρόσωπό σου με τα δάχτυλα ή το πινελάκι,  Facial Mask Brush.

#3. GlamGlow, GlowStarter™ Mega Illuminating Moisturizer

A post shared by GLAMGLOW (@glamglow) on

 

Ενυδάτωση και λάμψη σε ένα μόλις προϊόν. Το GlowStarter προετοιμάζει ιδανικά την επιδερμίδα για το μακιγιάζ και αφήνει μια πινελιά λάμψης στα σέξι κοψίματα του προσώπου. Ο συνδυασμός αντιοξειδωτικών, βιταμινών και υαλουρονικού οξέος με λεπτούς κόκκους μαργαριταριού, αιχμαλωτίζουν και αντανακλούν το φως, για να καλύψουν τις ατέλειες. Θα τη βρεις αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora.

#4. Gucci Bloom Eau de Parfum

A post shared by Gucci (@gucci) on

«Ήθελα ένα πλούσιο άρωμα λευκών λουλουδιών, μία θαρραλέα εσάνς που θα σε μεταφέρει σε ένα τεράστιο κήπο γεμάτο με πολλά λουλούδια και φυτά, ένα μπουκέτο αφθονίας. Ο κήπος είναι τόσο όμορφος όσο οι γυναίκες. Πολύχρωμος, άγριος, πολυδιάστατος. Έχει τα πάντα. Το άρωμα Gucci Bloom μυρίζει όπως αυτός ο κήπος και σε ταξιδεύει σε ένα φανταστικό προορισμό» επισημαίνει ο ευφάνταστος Alessandro Michele και  εμείς εδώ, στο Ladylike το έχουμε αγαπήσει.

#5.Yves Saint Laurent, Tatouage Couture Liquid Matte Lip Stain

 

Πιο cool και πιο ματ από ποτέ και με πολυτελή σύνθεση, το YSL Tatouage Couture Matte Stain χαρίζει μεγάλη διάρκεια και σταθερότητα στα χείλη με μία μόνο κίνηση. Για πρώτη φορά, τρεις φορές περισσότερες χρωστικές αφήνουν ένα έντονο αποτέλεσμα στα χείλη που έχει αντίστοιχο αποτέλεσμα με αυτό του τατουάζ.

#6.Lierac Premium Creme Voluptueuse Anti-Age Absolu

A post shared by Lierac Hellas (@lierachellas) on

Η ανυπέρβλητη αντιγηραντική φροντίδα και πολυτέλεια συναντιούνται στη σειρά PREMIUM της LIERAC Paris και πιο συγκεκριμένα στη θρεπτική κρέμα ημέρας και νύχτας απόλυτης αντιγήρανσης. Εξασφαλίζει μείωση των βαθιών ρυτίδων, σύσφιγξη, ομοιογένεια και μέγιστη θρέψη στην επιδερμίδα με αποτέλεσμα το πρόσωπο δείχνει ορατά πιο νέο.

#7. MAC Cosmetics, Basic Bitch Palette 

Αν λατρεύεις τις παλέτες σκιών και τις γκρι αποχρώσεις, τότε η Basic Bitch Palette της MAC θα γίνει από τις αγαπημένες σου. Με οκτώ σκιές ματιών σε smoky γκρι τόνους και ένα highlighter με ανάλαφρη σύνθεση που γλιστρά απαλά πάνω στην επιδερμίδα, θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχός σου, για να δημιουργήσεις μοναδικά smoky eye looks κάθε εποχή. Θα τη βρεις με έκπτωση 20%, online.

#8. Shiseido, Future Solution LX Extra Rich Cleansing Foam

A post shared by SHISEIDO (@shiseido) on

Ο πλούσιος αφρός του καθαρίζει αποτελεσµατικά τους ρύπους, ενώ διατηρεί τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας στο δέρµα, αφήνοντάς το δροσερό και απίστευτα απαλό. Το καλύτερο; Προετοιµάζει το δέρµα να δεχτεί τα µέγιστα οφέλη της περιποίησης που θα ακολουθήσει.

#9.Bumble and Bumble, Save the Day, Daytime Protective Repair Fluid

 

Εμπλουτισμένο με έλαιο καμέλιας και φίλτρα UVA/UVB, επαναφέρει άμεσα τη ζωντάνια των ευαίσθητων μαλλιών, με αποτέλεσμα το hairstyling να γίνεται πιο εύκολα και τα μαλλιά να είναι προστατευμένα από τη θερμότητα και την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου. Προσφέρει 24ωρη αναδόμηση, στοχεύοντας στην επαναφορά της ήδη κατεστραμμένης τρίχας αλλά και στην ενδυνάμωση και θωράκιση των μαλλιών απέναντι σε μελλοντική φθορά. Ιδανικό για βαμμένα μαλλιά ή με έντονο styling αλλά και μαλλιά ταλαιπωρημένα.

#10.Benefit Cosmetics, Brow Zings Tame & Shape Kit

Αυτή η μικρή παλέτα περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεσαι για να τιθασεύσεις και να δώσεις σχήμα στα φρύδια σου. Περιέχει έναν τέλειο συνδυασμό κεριού και πούδρας, ένα ειδικό, επεκτεινόμενο διπλό πινέλο και ένα λοξό τσιμπιδάκι φρυδιών. Θα τη βρεις στα Sephora.