ΦΡΥΔΙΑ

Η τάση που θα φέρει τα φρύδια σου στο επίκεντρο της προσοχής

Η φυσικότητα είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ομορφιά και εκφράζεται με πολλούς και διάφορους τρόπους. Θα το έχεις παρατηρήσει τόσο στα μαλλιά όσο και στο μακιγιάζ, ότι μέσα σε ένα πολύχρωμο κύμα η φυσική ομορφιά ξεχωρίζει και αναδεικνύεται με κάθε δυνατό τρόπο. Αυτή η τάση εντοπίζεται και στα φρύδια, τα οποία έχουν πλέον σταματήσει να είναι τελείως τοξοειδή και λεπτά. Τείνουν να έχουν μία πιο φυσική μορφή με τα πυκνά φρύδια που ίσως θυμάσαι από τα '90s, να έχουν κάνει comeback.

Τα ”bold brows” είναι και πάλι εδώ, με τον makeup artist Mark Carrasquillo να παρουσιάζει μία από τις καλύτερες εκδοχές τους στο catwalk του Salvatore Ferragamo. Το πρόσωπο παραμένει φυσικά λαμπερό και το focus γίνεται στα φρύδια. Είναι πυκνά και λίγο ατίθασα, χαρίζοντας μία πολύ έντονη πινελιά στο βλέμμα.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η τάση που έρχεται από το runway έχει ήδη υιοθετηθεί από τις όμορφες celebrities. Όχι, δεν θα σου πω πάλι για την Cara Delevingne, η οποία είναι όντως αντιπροσωπευτική, αλλά θα σου θυμίσω τα φρύδια της Kaia Gerber που καθώς φαίνεται είναι το νέο IT girl της σεζόν.

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Για να έχεις κι εσύ bold brows, πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή, αφήνοντας τα φρύδια σου να μεγαλώσουν. Καθάρισε το κενό πάνω από τη μύτη και όταν έρθει η ώρα να τα βάψεις, χτένισέ τα πριν προς τα κάτω. Γέμισε προσεκτικά τα κενά με το μολύβι ή τη σκιά που χρησιμοποιείς και έπειτα χτένισέ τα με φορά προς τα πάνω και προς τα έξω. Αν έχεις έτσι κι αλλιώς πολύ έντονα φρύδια, τότε ένα brow mascara, διάφανο ή με χρώμα, αρκεί για να έχεις το ιδανικό αποτέλεσμα.

Δώσε προσοχή στις εσωτερικές γωνίες. Δεν χρειάζεται να είναι αυστηρές, επομένως μην υπερβάλλεις με το τσιμπιδάκι φρυδιών.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/byrdiebeauty