MAKEUP

Glamour Women of the Year Awards 2017: Τα beauty looks που ξεχωρίσαμε

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκαν τα Glamour Women of the Year Awards 2017 στη Νέα Υόρκη και όπως καταλαβαίνεις πολλές ήταν οι διάσημες κυρίες που για ακόμη μία φορά έδωσαν το ''παρών'' στο κόκκινο χαλί. Μεταξύ άλλων, οι αδερφές Hadid ήταν εκεί (μαζί με τη μαμά τους, Yolanda) κλέβοντας ακόμη μία φορά την παράσταση με το μακιγιάζ τους, ενώ απαρατήρητο δε θα μπορούσε να περάσει το natural hairlook της Zendaya. Ποια beauty looks ξεχωρίσαμε όμως εμείς; Τι μας άρεσε στο μακιγιάζ ή τα μαλλιά τους; Έχουμε και λέμε:

Zendaya:  Embrace (and love) Your Natural Hair

 

 

Η τάση της διαφορετικότητας πλέον έχει περάσει από τα catwalks στο κόκκινο χαλί και τις διάσημες κυρίες (και αν μας ρωτάς πολύ μας αρέσει). Αγάπησε τη φυσική υφή των μαλλιών σου, το μήκος τους και ενίσχυσε την αυτοπεποίθησή σου. Τόσο απλά! Do it like Zendaya και κλέψε τις εντυπώσεις.

Sara Sampaio: Graphic Smoky Eyes

 

Aν με ρωτάς, η Sara Sampaio είναι από τα κορίτσια που δεν μας έχουν απογοητεύσει σχεδόν ποτέ στο κόκκινο χαλί (αν δεν με πιστεύεις τσέκαρε το instagram της). Για το συγκεκριμένο event, επέλεξε ένα εντυπωσιακό graphic smoky eye look με αρκετά τραβηγμένες άκρες που έκανε το βλέμμα της ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Bella Hadid: Negative Space Eyeliner

 

 

Διατηρώντας σε απαλούς τόνους το υπόλοιπο μακιγιάζ της, η Bella έδωσε έμφαση στο μακιγιάζ των ματιών της, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο look που έκανε ακόμη πιο έντονο το γατίσιο βλέμμα της. Αντί για την κλασική γραμμή eyeliner, δημιούργησε ένα negative space eyeliner look. Στην ουσία συνέχισε τη γραμμή με το eyeliner προς τα πάνω φτιάχνοντας μία ”εσωτερική” γωνία.

Gigi Hadid: Glowy beauty as always

 

 

Μπορεί η ενδυματολογική της επιλογή να μη μας ενθουσίασε, όμως, η Gigi είναι το supermodel που στην καρδιά μας έχει συνδεθεί άρρηκτα με το California look και τη super λαμπερή επιδερμίδα. Διατηρώντας το μακιγιάζ της σε nude αποχρώσεις, η Gigi μας υπενθυμίζει πως ένα εντυπωσιακό look βασίζεται στη λαμπερή επιδερμίδα.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP