BEAUTY

Καθαρά Δευτέρα: Τα must have του νεσεσέρ σου

Έρχεται τριήμερο και αν είσαι στη διαδικασία πακεταρίσματος, αυτό το άρθρο σε αφορά. Και σε αφορά άμεσα, γιατί λίγο πριν φύγεις ετοιμάζουμε μαζί σου το beauty kit. Καταλήξαμε, λοιπόν, μετά από αρκετή προσπάθεια και αφαιρετική διάθεση (γιατί όπως καταλαβαίνεις το να καταλήξεις σε 7-8 μόνο προϊόντα, είναι άθλος) στα παρακάτω must have που πρέπει να έχει το νεσεσέρ σου, ενόψει της εξόρμησης για την Καθαρά Δευτέρα.

Ενυδατική προσώπου

…γιατί δεν πας πουθενά χωρίς αυτή

 

Vichy Aqualia Thermal Ενυδατική Κρέμα Προσώπου: Η 1η κρέμα ημέρας για δυναμική ιαματική ενυδάτωση της επιδερμίδας που ενεργοποιεί την ομοιόμορφη κατανομή του νερού στις επιμέρους ζώνες του προσώπου. Με λεπτόρρευστη υφή και ματ αποτέλεσμα είναι ιδανική αν έχεις κανονική-μικτή επιδερμίδα ή την αισθάνεσαι αφυδατωμένη και να σε τραβάει.

Αντηλιακό

…γιατί δεν πρέπει να ξεχνάς πως είναι απαραίτητο 365 μέρες το χρόνο, ανεξάρτητα από το αν έχει ηλιοφάνεια ή όχι

 

Από τα αγαπημένα μας, το Shiseido UV Protective Compact Foundation SPF30 που συνδυάζει το compact make up και την προστασία από τις εξωτερικές επιθέσεις, όπως ακτίνες UV και ξηρότητα, προσφέροντας ένα ματ και φυσικό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας που διορθώνει τον ανομοιόμορφο τόνο επιδερμίδας, τους ορατούς πόρους και τις λεπτές γραμμές. 

Dry Shampoo

…για τις δύσκολες ώρες που τα μαλλιά σου δεν συνεργάζονται

 

Wella, Eimi Dry Me: Για να φρεσκάρεις το hairlook σου ανά πάσα ώρα και στιγμή αλλά και να αντιμετωπίσεις μία bad hair day, όπου η υγρασία θα «χτυπάει» κόκκινο.

Multi Palette

…για το μακιγιάζ σου

 

Mini Palette από τα Sephora: Συγκεντρώνει τα βασικά του μακιγιάζ σε ένα πολύ πρακτικό μέγεθος που χωράει εύκολα στο νεσεσέρ σου. 4 σκιές ματιών- 2 κραγιόν- 1 ρουζ  με το ενσωματωμένο καθρεφτάκι αρκούν για να δημιουργήσεις κάθε μέρα από ένα διαφορετικό μακιγιάζ. Το μίνι μέγεθός της θα σε βολέψει.

Ντεμακιγιάζ

…γιατί είναι απαραίτητο

 

Clinique, Pep-Start Quick Cleansing Swipes: Μαντηλάκια για γρήγορο καθαρισμό που αφαιρούν τους ρύπους και τη λιπαρότητα από την επιφάνεια της επιδερμίδας, που μπορεί να φράσσουν τους πόρους. Αφήνουν την επιδερμίδα απαλή κάνοντας ήπια απολέπιση, ενυδατώνοντάς την άμεσα.

Άρωμα σε μορφή Roll-On

…γιατί μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ανά πάσα στιγμή

 

Από τα αγαπημένα μας, το Love Story Eau de Parfum Roll-On του Οίκου Chloé που συνδυάζει τις αρωματικές νότες ενός φωτεινού και αισθησιακού άνθους πορτοκαλιάς και ενός γιασεμιού της Μαδαγασκάρης.

Μολύβι φρυδιών

…γιατί είναι ο σύμμαχός σου για τέλεια φρύδια

 

Benefit Cosmetics, Goof Proof Eyebrow Pencil: Χάρη στη σύνθεσή του που γλιστρά εύκολα, το απαλό χρώμα, τη  μύτη που δε χρειάζεται ξύσιμο  και το ειδικό βουρτσάκι για ομοιόμορφη εφαρμογή, αυτό το μολύβι θα γίνει -και δικαίως- ένα από τα must have του νεσεσέρ σου.

My extra beauty must have ειδικά για τις Κυριακές, οι μάσκες προσώπου

 

Nivea,1 minute Urban Skin Detox Face Mask: Άκρως αναζωογονητική,αυτή η μάσκα καταφέρνει μέσα σε ένα λεπτό να «ελευθερώσει» και να καθαρίσει την επιδερμίδα, επιτρέποντάς της να αναπνέει και πάλι. Η αντιμικροβιακή σύνθεση με εκχύλισμα μανόλιας σε συνδυασμό με το kaolin (λευκός άργιλος) καθαρίζουν ήπια κι αποτελεσματικά, απομακρύνοντας τη λιπαρότητα, το σμήγμα, και τους ρύπους, ενώ ταυτόχρονα, βελτιώνουν ορατά την όψη της επιδερμίδας εμποδίζοντας μακροχρόνια τις ατέλειες που προκαλούνται από το σύγχρονο περιβάλλον των πόλεων.

(Για του λόγου το αληθές, συντονίσου στα Insta-Stories μου)