ΛΑΔΙ ΚΑΡΥΔΑΣ

Κι όμως υπάρχει μάσκαρα με έλαιο καρύδας

Θεωρείται και όχι άδικα ένα από τα πιο «so hot right now» φυσικά συστατικά της ομορφιάς αλλά και της διατροφής μας γενικότερα με εκατομμύρια πιστούς fans σε όλο τον κόσμο. Το λάδι καρύδας- που μεταξύ άλλων μπορείς να βρεις πλέον εκτός από τα καταστήματα με βιολογικά προϊόντα και στα καταστήματα καλλυντικών ή στα supermarkets- έχει αντιγηραντικές, αντιοξειδωτικές ιδιότητες, είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα, τα μαλλιά, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και στο μακιγιάζ (πχ ως highlighter). Plus: έχει φανταστικό άρωμα που σε μεταφέρει σε μέρη εξωτικά.

Και ναι, όπως καταλαβαίνεις η ολοκαίνουργια μάσκαρα που κυκλοφόρησε η Maybelline New York-  σημείωσε το όνομά της Total Temptation Mascara– με έλαιο καρύδας και βανίλια δεν θα μπορούσε να μας περάσει απαρατήρητη.

 

Λόγω της εμπλουτισμένης σύνθεσής της, θρέφει τις βλεφαρίδες, δυναμώνοντάς τες με κάθε εφαρμογή, ενώ όπως σωστά θα φαντάζεσαι, μυρίζει τέλεια.

 

Στα πλεονεκτήματά της, το μοναδικά μαλακό βουρτσάκι που προσφέρει την πιο απαλή αίσθηση, όταν «γλιστρά» πάνω στις βλεφαρίδες, ενώ η ειδική «buildable» φόρμουλά της  επιτρέπει με μία και μόνη στρώση να έχεις έντονα μαύρες, απόλυτα διαχωρισμένες βλεφαρίδες με όγκο. Με την τρίτη απογειώνεις τις βλεφαρίδες κάνοντάς τες να φαίνονται σαν ψεύτικες.

 

Τι λες, μπορείς να αντισταθείς;