LIPSTICK

Mark. Epic: Πρέπει να δεις τα νέα κραγιόν της Avon που φοράει η Ελεονώρα Μελέτη

Το μακιγιάζ είναι τρόπος έκφρασης, επιλογή, πρό(σ)κληση για να δημιουργήσεις κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, αφήνοντας το δικό σου σημάδι. Κι αν ψάχνεις μία σειρά μακιγιάζ που να εκφράζει όλη αυτή τη φιλοσοφία, προσφέροντάς σου τη δύναμη της τέχνης και της έμπνευσης, τότε, η σειρά Mark. της Avon είναι/θα γίνει από τις αγαπημένες σου. Ένας παραπάνω λόγος να γίνεις φέτος Mark. addict; Τα ολοκαίνουργια  Mark. Epic κραγιόν και η #epic συνεργασία με την Ελεονώρα Μελέτη.

Η #epic συνεργασία με την Ελεονώρα

 

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, όμως: Μόλις χθες, η Avon Ελλάδος ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη δημοσιογράφο/παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη, η οποία θα είναι το πρόσωπο της σειράς μακιγιάζ Mark. της Avon για το 2018, φέρνοντας νέο αέρα στην best seller σειρά μακιγιάζ της Avon. Άλλωστε, κοινός στόχος είναι η έκφραση του δυναμισμού της κάθε γυναίκας μέσω του μακιγιάζ.

«Η Ελεονώρα έχει κατακτήσει τις καρδιές του ελληνικού κοινού με τον αυθεντικό χαρακτήρα και το πάθος της για τη ζωή. Η ‘εκρηκτική’ της προσωπικότητα την κάνει πάντοτε να ξεχωρίζει για τις επιλογές της, τόσο στη ζωή, όσο και στο προσωπικό της στυλ. Η ίδια συχνά τολμά να εκφράζεται και να πειραματίζεται με τα μαλλιά και το μακιγιάζ της. Ακολουθώντας τα trends, αλλά και το προσωπικό της γούστο, η Ελεονώρα είναι αναμφίβολα ένα ‘Beauty Icon’. Τα παραπάνω στοιχεία αποτέλεσαν τα συστατικά για τη νέα συνεργασία της με την Avon ως το πρόσωπο της τολμηρής σειράς μακιγιάζ Mark.»

Το νέο κραγιόν Mark. Epic

 

Στην ουσία πρόκειται για το πρώτο κραγιόν της Avon με ενσωματωμένo primer, για ακόμη πιο πλούσιο, ομοιόμορφο και βελούδινο χρώμα που διαρκεί για ώρες, διατηρώντας τα χείλη ενυδατωμένα.

Η προηγμένη σύνθεσή του περιέχει την τεχνολογία magnet-lock, που μαγνητίζει και κλειδώνει το χρώμα στα χείλη με μόλις ένα πέρασμα, κάνοντας το εξαιρετικά σταθερό, χωρίς να τα βαραίνει. Το κραγιόν Mark. Epic διαθέτει 24 εντυπωσιακές αποχρώσεις, από τις πιο κλασικές κόκκινες και nude για όλα τα γούστα, έως και τις πιο δυναμικές trendy αποχρώσεις, όπως μωβ και μπλε, για πιο «επικές» εμφανίσεις.

Κι αν είσαι lipstick addict, σίγουρα φέτος έχεις έναν ακόμη λόγο να χαρείς.