MAKEUP

Έμπνευση για το ΣΚ: Το dramatic cat eye look της Paris Jackson και οι μπούκλες της Sara Sampaio

Το σαββατοκύριακο η διάθεσή μας αλλάζει, ο ελεύθερος χρόνος  είναι σαφώς περισσότερος (τουλάχιστον θεωρητικά) και η επιθυμία για πειραματισμούς είναι πολύ μεγαλύτερη απ' ό,τι τις καθημερινές. Αν λοιπόν είσαι στο ίδιο mood με εμάς και λατρεύεις τους beauty πειραματισμούς, αυτό το ΣΚ δεν έχεις παρά να πάρεις έμπνευση τόσο από το μακιγιάζ της Paris Jackson, 'οσο και από το hairlook της Sara Sampaio.

Αν λοιπόν είσαι ένα κορίτσι που είτε λατρεύει το eyeliner, είτε επιλέγει να τονίζει μόνο τα χείλη του στο καθημερινό μακιγιάζ, τότε δεν έχεις παρά δοκιμάσεις ένα dramatic cat eye look, όπως αυτό της Paris που δίνει έμφαση στα μάτια. Με τα σωστά εργαλεία και αρκετές πρόβες μπροστά στον καθρέφτη μπορείς να πετύχεις ένα αντίστοιχο look που θα κάνει το βλέμμα σου πιο γατίσιο, τραβώντας τη γραμμή eyeliner προς τα έξω. Όσο για το υπόλοιπο look, φρόντισε να διατηρήσεις καθαρή και λαμπερή την επιδερμίδα σου.

A post shared by Vogue Beauty (@voguebeauty) on

 

Αν πάλι έχεις ολόισια ή σπαστά φυσικά μαλλιά, οι μπούκλες της Sara Sampaio είναι το επόμενο #hairstylegoal σου. Με τη βοήθεια του ψαλιδιού για μπούκλες ή του κώνου δημιούργησε ανέμελες μπούκλες, δίνοντας παράλληλα όγκο στη ρίζα των μαλλιών σου.

 

A post shared by Sara Sampaio (@sarasampaio) on

Instagram/ Sonia Young