GIGI HADID

Η Gigi Hadid έκανε τον πιο απροσδόκητο συνδυασμό στο μακιγιάζ της

AP Photo/Mary Altaffer

Μαζί με την αδερφή της, Bella, η Gigi Hadid είναι ένα από τα It girls της εποχής, που καθορίζουν και εμπνέουν με τις επιλογές στο outfit και το μακιγιάζ τους. Άλλωστε δεν είναι τυχαία η ambassador μεγάλων fashion και beauty brands. Κι αν νομίζεις πως είναι μόνο οι αναλογίες, η καριέρα της στο modelling  ή η λαμπερή επιδερμίδα της που την κάνουν να ξεχωρίζει, κάνεις λάθος. Είναι ο τρόπος που συνδυάζει τα trends, οι αποχρώσεις που κολακεύουν, η γοητεία που αποπνέει κάθε της look συνολικά, οι πειραματισμοί.

Και η Gigi είναι ένα κορίτσι που λατρεύει τους πειραματισμούς ιδιαίτερα στο μακιγιάζ της και δεν το κρύβει. Την έχουμε δει να πειραματίζεται με διαφορετικές αποχρώσεις eyeliner, με έντονες σκιές και κραγιόν, ενώ στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση το supermodel αποφάσισε να υιοθετήσει έναν από τους πιο απροσδόκητους συνδυασμούς στο μακιγιάζ, όπως το κόκκινο κραγιόν και η κόκκινη σκιά στα μάτια.

 

Ο φακός των παπαράτσι την απαθανάτισε στους δρόμους της Νέας Υόρκης casual ντυμένη, με το φλογερό κόκκινο στα χείλη και στα μάτια της να κλέβουν την παράσταση.

A post shared by Gigi Hadid(@gigibeautyphotos) on

Αλήθεια, θα δοκίμαζες έναν αντίστοιχο συνδυασμό στο δικό σου μακιγιάζ;

 

Κεντρική Φωτογραφία:AP Photo/Mary Altaffer