ΚΟΥΡΕΜΑ

Selena Gomez- Rosie Huntington: Έκαναν την ίδια αλλαγή στα μαλλιά τους

Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP

Η εβδομάδα ξεκίνησε δυναμικά με το wavy καρέ της Kendall Jenner να «κλέβει» την παράσταση. Παρόλα αυτά, αν η ιδέα του να κόψεις τόσο κοντά τα μαλλιά σου φαντάζει εφιαλτική, τότε δεν έχεις παρά να δεις- και γιατί όχι να δοκιμάσεις- την αλλαγή που έκαναν στα μαλλιά τους- έστω και προσωρινά- οι Selena Gomez και Rosie Huntington.

Την αρχή έκανε η Rosie Huntington-Whiteley όταν εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκη και πιο συγκεκριμένα στα Fashion Show του Οίκου Brandon Maxwell Fall/Winter 2018  έχοντας πολύ βαθειές αφέλειες (τις λεγόμενες curtain bangs) στα μαλλιά της.  Το supermodel αποφάσισε να αφήσει μακριά τα μαλλιά του, υιοθετώντας ένα hairlook που μας θύμισε πολύ αυτό της Brigitte Bardot, με τις αφέλειες να καλύπτουν το μέτωπό του και τη φράντζα να πλαισιώνει τέλεια το πρόσωπό του.

Photo by Brent N. Clarke/Invision/AP

Photo by Brent N. Clarke/Invision/AP

A post shared by RosieHW (@rosie_hw_) on

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

 

Με λίγες μέρες διαφορά, η Selena Gomez αποφάσισε να κάνει και αυτή το ντεμπούτο της με ένα διαφορετικό hairlook, στο fashion show του Οίκου Coach. Η τραγουδίστρια που την τελευταία φορά τη θυμόμαστε με ένα κοντό καστανό καρέ, εμφανίστηκε στο front row έχοντας πολύ μακριά μαλλιά με αφέλειες. Και όπως καταλαβαίνεις, η Selena δεν ξύπνησε χθες το πρωί με μακριά μαλλιά. Η αλλαγή της οφείλεται τόσο στα extensions, όσο και στις clip-in (κλιπαριστές) αφέλειές της, που χρησιμοποιήσε ακριβώς για αυτή την εμφάνισή της. Άλλωστε, και η ίδια είναι ένα κορίτσι που δεν θα ντρεπόταν ποτέ να αποκαλύψει την όποια αλλαγή στα μαλλιά του.

A post shared by Coach (@coach) on

 

A post shared by SMG'11 (@sgomezsttr) on

 

Sarah Jessica Parker, Rosie Huntington-Whiteley, Selena Gomez είπαν ναι στις βαθειές αφέλειες και στη φράντζα στα μαλλιά τους. Κάτι μας λέει πως αυτό θα είναι το επόμενο hot hair trend στα μαλλιά μετά το καρέ.Ο χρόνος θα δείξει!