ΜΑΛΛΙΑ

Αυτό το hair look είναι ιδανικό για προστασία από τον ήλιο

Ξέρεις ήδη ότι η ήλιος, ο αέρας, η θάλασσα και η ηλιακή ακτινοβολία, είναι στοιχεία που επηρεάζουν και ταλαιπωρούν την ποιότητα της τρίχας σου. Έχεις υπόψη σου όμως ότι εκτός από ένα αντηλιακό μαλλιών, ένα καπέλο κι ένα φουλάρι υπάρχει ένα ακόμη προϊόν που μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των μαλλιών σου και να σου χαρίσει το πιο σικ και σέξι καλοκαιρινό λουκ;

 

Πολλές είναι οι θεωρίες συνωμοσίας στον μπιουτόκοσμο για το τι να μην κάνεις στον ήλιο, προκειμένου τα μαλλιά σου να μην χάσουν τη φυσική τους υγρασία, προκειμένου να μην γίνουν θαμπά και άτονα. Και τις έχεις μάθει όλες απ’ έξω.

A post shared by Efi Anesti (@beautydiaries) on

 

Φοράς καπέλο, περνάς υπέροχα και στιλάτα μαντήλια στα μαλλιά, χρησιμοποιείς αντηλιακά, περνάς ειδικά λάδια στις άκρες, δεν αμελείς τις μάσκες μαλλιών για μετά κι άλλα τέτοια ωραία και χρήσιμα.

A post shared by Phyto Hellas (@phytohellas) on

 

Ξέρεις όμως ότι περνώντας λίγο τζελ στα μαλλιά σου και κάνοντας παράλληλα ένα σούπερ wet look τα προστατεύεις έξτρα;

 

Σ’ άλλα νέα, το τζελ μαλλιών δημιουργεί ένα φανταστικό αδιάβροχο πλέγμα γύρω από την τρίχα, ενώ τη διατηρεί εξαιρετικά ενυδατωμένη.

 

 

Μείνε τριγύρω στην μπιουτοπαρέα δίνοντας το #beautylike σου και στο μεταξύ, μην ξεχνάς να σου χαμογελάς για όσα μικρά καταφέρνεις καθημερινά.