ΜΑΛΛΙΑ

Επιμελώς ατημέλητα και girly τα μαλλιά που ξεχώρισα στο 70ο φεστιβάλ Καννών

Οι Κάννες κι όλα τα μεγάλα,γεγονότα που συμβαίνουν κι έχουν κόκκινο χαλί, τουαλέτες υπερπαραγωγή, άπειρες στρώσεις λακ, υπερμπούκλες που έχουν "χτιστεί" ώρες με ειδικά ψαλίδια κλπ. ποτέ δεν με γοήτευσαν. Γι' αυτό και ΠΟΤΕ δεν προτείνω ή δεν ξεσηκώνω λουκ που βγαίνουν απ' ευθείας από τόση επιτηδευμένη λάμψη. Αυτή τη φορά όμως κάτι αλλιώτικο μου τράβηξε την προσοχή...

A post shared by Sophie ® (@hiloalohablog) on

Αρχικά μου την τράβηξε η νέα ταινία και εμφάνιση του Λάνθιμου κι ο διχασμός που προκάλεσε όλο αυτό στα σόσιαλ μίντια. Μ’ αυτά και μ’ αυτά ξεκίνησα να περιπλανιέμαι στις ψηφιακές γειτονιές. Κι έπεσα – και λόγω μπιουτοφύσης της δουλειάς – πάνω στο hashtag #phytocannes2017. Κι έφτιαξα καφέ, δυνάμωσα μουσική και ξεκίνησα να κάνω likes σε υπερτέλεια, ανάλαφρα, επιμελώς ατημέλητα, θηλυκά, κάπως εκπληκτικά, φίνα, σχεδόν κλασσάτα και παράλληλα σέξι χτενίσματα. Αγάπησα κι άλλο τη Phyto Paris και ινσταγκραμίστηκα χωρίς καμία δεύτερη σκέψη με τον καλλιτεχνικο διευθυντή της, Anthony Christiano.

Ομορφοχαμός σου λέω!  Δες και μόνη σου ένα-ένα από τα λουκ που επέλεξα, μετά από 2 καφέδες και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τσατ με μπιουτοφίλη από τις Κάννες.

A post shared by Victoria Monfort (@vicmonfort) on

Μόνο τρυφερότητα αισθάνομαι γι’ αυτή τη επιλογή.

A post shared by Phyto Hellas (@phytohellas) on

Όταν ξέρεις ότι μπορείς να τραβήξεις τα φλας και μ’ ένα τόσο ατημέλητο πιάσιμο, είσαι υπερθεότητα.

A post shared by Phyto Hellas (@phytohellas) on

Tόσο απλό και τόσο κομψό.

A post shared by Phyto Hellas (@phytohellas) on

Το βίντεο το απολαμβάνεις ξανά και ξανά για να δεις πόσο απλά μπορούν να γίνουν, αλλά και να δείχνουν όλα!

A post shared by Phyto Hellas (@phytohellas) on

Πριν αφήσουμε χαμόγελα ή μία στην άλλη κράτησε κι ένα υπεραγαπημένο προϊόν Phyto Paris, ως must-have για κάθε επιτυχημένο και λαμπερό χτένισμα.

A post shared by Phyto Hellas (@phytohellas) on

εις το επανιδείν