ΜΑΛΛΙΑ

Βρες τα σωστά προϊόντα μαλλιών ανάλογα με τις ανάγκες σου

Ειδικοί ερευνητές εξετάζουν την τρίχα και την ποιότητά της και στοχεύουν στην καλύτερη φροντίδα, συνειδητοποιώντας πια ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Σύμμαχοι σ' όλο αυτό είναι τα εξαιρετικά προϊόντα της Apivita (που προσωπικά θεωρώ μust-have στα δύσκολα προβλήματα από πάντα). Περιέχουν φυσικές και δραστικές φόρμουλες για να τιθασεύουν και τα πιο δύσκολα μαλλιά, να τους χαρίσουν θρέψη σε βάθος και να αντιμετωπίσουν άμεσα και αποτελεσματικα κάθε πιθανό πρόβλημα. Είναι μαγεία να ξέρεις ότι υπάρχει μια νέα γενιά προϊόντων μαλλιών, που είναι σχεδιασμένη για να ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.

Γνωρίζοντας λοιπόν ότι τα λαμπερά μαλλιά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γοητείας σου, ρίξε μια γρήγορη ματιά στις σταρ του Χόλιγουντ που ξεχωρίζουν και για τη χαίτη τους.

H Lucy Hale  είναι μία απ’ αυτές, που παίζει τόσο με το χρώμα όσο και την υπέροχη λεία εμφάνισή τους.

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale) on

 

Oι πάντα ανάλαφρες μπούκλες της Blake Lively σου κόβουν λίγο την ανάσα.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

 

Κι είναι κι η Halle Berry, που χει τόσο ενυδατωμένες και χωρίς ίχνος φριζαρίσματος μπούκλες που θες να αποκτήσεις τώρα.

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

 

Στο σημείο αυτό αφού βρεις κι εσύ τι λένε τα μαλλιά σου για εσένα, διάβασε λίγο ακόμη, προκειμένου να καταλάβεις τις ανάγκες σου και να βρεις τα προϊόντα που ταιριάζουν απόλυτα στον τύπο σου. 

Έχεις ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά;

Τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά είναι αυτά που έχουν υποστεί αλλεπάλληλες τεχνικές ή χημικές εργασίες. Κάποιες φορές πάλι είναι κι από τη φύση τους, καθώς δεν μπορούν να συγκρατήσουν την υγρασία στα λέπια της τρίχας. Συνήθως όμως το πρόβλημα των ξηρών και ταλαιπωρημένων μαλλιών (που κάνει και τις μπούκλες σου να φριζάρουν) επιδεινώνεται με τη συστηματική χρήση σεσουάρ, καθώς και την εφαρμογή εργαλείων ισιώματος, αλλά και την καθημερινή εφαρμογή σκληρών προϊόντων styling.

Εδώ η λύση είναι η χρήση προϊόντων με βιταμίνες κι έλαια, που ενισχύουν τη δομή της κερατίνης και εμποδίζουν το σπάσιμο της τρίχας. Προτείνω τακτική θεραπεία/χρήση με ενυδατικά κοντίσιονερ, αλλά και μάσκες, ενώ πρέπει να αποφεύγεις να βουρτσίζεις επιθετικά τα μαλλιά σου. Ειδικότερα προτείνω να δοκιμάσεις την εκπληκτική σειρά  με ελιά και μέλι, που θρέφει σε βάθος, αποκαθιστά τη φυσική απαλότητα και προλαμβάνει το σπάσιμο και την ψαλίδα.

Μήπως τα μαλλιά σου είναι σε πρόωρη γήρανση;

Έρευνες αποκαλύπτουν ότι συχνά τα μαλλιά παρουσιάζουν ένα χρονικό παράδοξο σε σχέση με τη γήρανση της επιδερμίδας. Συγκεκριμένα, πιο γηρασμένα μαλλιά δείχνουν να έχουν οι νεότερες γυναίκες ηλικίας 20 με 40 λόγω της ταλαιπωρίας που υφίστανται από αλλεπάλληλο styling.

H λύση εδώ είναι μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής με ειδικά λάδια τόνωσης και ενδυνάμωσης. Κι η Apivita είναι μαέστρος σ’ αυτή την ιδιαίτερη και πολύ ειδική περιποίηση . Μ’ αυτά τα λάδια διεγείρεται η μικροκυκλοφορία κι ενισχύει αποτελεσματικά κάθε προϊόν που εφαρμόζεται στη συνέχεια.

 

Αντιμετωπίζεις πρόβλημα τριχόπτωσης;

Στο πλαίσιο της ανανέωσής του καθημερινά χάνονται 50 έως 100 τρίχες και στη θέση τους βγαίνουν καινούργιες. Ωστόσο κάποιες φορές χάνουμε και περισσότερες. Συνήθως ύποπτοι είναι το στρες, τα ορμονικά προβλήματα, η μη ισορροπημένη διατροφή και η υπεριώδης ακτινοβολία.

Η λύση εδώ είναι ειδικές καλλυντικές αγωγές με εξειδικευμένες λοσιόν αλλά κι ορούς νύχτας, καθώς τονωτικά σαμπουάν, αλλά και μάσκες, που αυξάνουν το χρόνο ζωής των μαλλιών και διεγείρουν την ανάπτυξη νέων τριχών. 

SoS: Αν παρατηρήσεις ότι χάνεις ξαφνικά και καθημερινά διπλάσιο αριθμό τριχών από ό,τι συνήθως τότε πρέπει να επισκεφθείς δερματολόγο.

Έχεις βαμμένα μαλλιά;

Τα χημικά συστατικά που παρεμβαίνουν κατά τη διαδικασία της βαφής ανοίγουν το φλοιό της τρίχας κι έτσι διαταράσσουν το φλοιό της με αποτέλεσμα να προκαλείται φθορά στη δομή της και έτσι τα μαλλιά να έχουν θαμπή και τραχιά όψη.

Η λύση εδώ είναι η εντατική ενυδάτωση και η χρήση προϊόντων χωρίς οινόπνευμα. Ιδανικά για την περίσταση είναι όλα τα φανταστικά κι αγαπημένα προϊόντα της κόκκινης σειράς της Apivita, για βαμμένα μαλλιά. Το πιο αγαπημένο μου όλων είναι η κρέμα προστασίας χρώματος χωρίς ξέβγαλμα με ηλίαθνο και μέλι, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε στιγμή της ημέρας σε στεγνά μαλλιά κι έχει δράση και κατά του φριζαρίσματος.

πι.ες: Οι εξατομικευμένες ανάγκες τόσο των μαλλιών όσο και του τριχωτού με την Apivita προσεγγίζονται ολιστικά. Κάθε προϊόν της έχει πολλαπλές δράσεις και για κάθε ανάγκη υπάρχει μια ολοκληρωμένη πρόταση με προϊόντα που αντιμετωπίζουν ακόμη και πιο έντονα προβλήματα, όπως η ξηροδερμία, η λιπαρή πιτυρίδα, η λιπαρότητα, τα αδύναμα μαλλιά ή το ευαίσθητο τριχωτό. Η αποτελεσματικότητα των προϊόντων τεκμηριώνεται από κλινικές μελέτες κι αξίζει να ξέρεις ότι το μοναδικό σύμπλοκο HIPPOPHAE TONIC COMPLEX, είναι μια «υπερτροφή» για τα μαλλιά, με 9 κλινικές μελέτες, που έχει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στον κύκλο ζωής της τρίχας. Επίσης, το αποκλειστικό φυτικό, συνεργατικό σύμπλοκο APISHIELD HS προστατεύει τη βιοχλωρίδα του τριχωτού της κεφαλής, ενισχύει την άμυνα των μαλλιών ενάντια στις επιθέσεις του περιβάλλοντος (ρύπανση, styling) ενώ αναδομεί και ενδυναμώνει την τρίχα. Και κάτι εξίσου σημαντικό, είναι το εκχύλισμα βιολογικής πρόπολης που εξυγιαίνει το τριχωτό, προσφέροντας στοχευμένη αντιμικροβιακή δράση, ενάντια σε παθογόνους οργανισμούς, που σχετίζονται με τις παθήσεις των μαλλιών.

 

Τέλος, είναι καλό να ξέρεις ότι στην Apivita αντικαθιστούν το νερό με βιολογικό έγχυμα από τσάι του βουνού και δενδρολίβανο, που προσδίδει στα προϊόντα τονωτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Ταυτόχρονα, όλες οι συνθέσεις των προϊόντων είναι εμπλουτισμένες με αιθέρια έλαια, που ενισχύουν τη δράση τους, ενώ παράλληλα βελτιώνουν τη διάθεση.

Πριν απομακρυνθείς, κάνε οπωσδήποτε και το τεστ, προκειμένου να καταλάβεις τι λένε τα μαλλιά σου για σένα.

εις το επανιδείν με χαμόγελο