ΜΑΛΛΙΑ

Πώς θα αντιγράψεις την τέλεια αλογοουρά της Blake Lively

Η Blake Lively είναι μία από τις celebrities που αξίζει την προσοχή σου, τουλάχιστον όσον αφορά στο beauty look. Τα δυνατό της σημείο είναι χωρίς αμφιβολία τα μαλλιά της, τα οποία είναι πάντα άψογα. H όμορφη Blake έχει υπέροχα, μακριά, ξανθά μαλλιά που φαίνονται πάντα υγιή και λαμπερά. Ωστόσο, αυτό που σου τραβάει την προσοχή είναι τα hairstyles που επιλέγει σε κάθε της εμφάνιση, επίσημη ή όχι.

Λατρεύουμε τα braids και τα updos της Blake αλλά το χτένισμα που πάντα δείχνει υπέροχο όταν το κάνει είναι το ponytail, όπως αυτό που είδες στην πρόσφατη εμφάνισή της στο Met Gala. Minimal & chic, αυτή η αλογοουρά της Blake είναι ιδανική για να συνοδεύσει τα δικά σου καλοκαιρινά outfits.

 

Σύμφωνα με τον Rod Ortega, τον προσωπικό hairstylist της Blake Lively, τα βήματα για να πετύχεις την αλογoουρά της είναι τα εξής:

Ξεκινάς από βρεγμένα μαλλιά, τα οποία στεγνώνεις χτενίζοντάς τα με μία flat βούρτσα και το σεσουάρ. Αφού έχουν στεγνώσει καλά, τα περνάς με το σίδερο ισώματος.

Ξεκινάς πιάνοντας τα μισά μαλλιά, από την κορυφή μέχρι το ύφος των αυτιών. Αφού φροντίσεις να τα στρώσεις καλά για να μην πετάνε τριχάκια στο πάνω μέρος, τα πιάνεις σε μί8α σφιχτή αλογοουρά στο κέντρο του κεφαλιού.

Τώρα πιάνεις ακόμα μία αλογοουρά με τα υπόλοιπα μαλλιά και κάτω από την πρώτη. Στη συνέχεια, παίρνεις μία τούφα από την κάθε αλογοουρά και καλύπτεις τα λαστιχάκια με τα οποία τις έχεις στερεώσει, γυρνώντας την γύρω-γύρω και στερεώνεις με τσιμπιδάκια (προσπάθησε να είναι στο κάτω μέρος για να μην φαίνονται τα τσιμπιδάκια).

Προαιρετικά, αν θέλεις να δώσετε ένα πιο retro ύφος στο ponytail, παίρνεις αρκετά μεγάλες τούφες από την κοτσίδα και προσπαθείς να κάνεις κούρμπες που θυμίζουν το γράμμα S. Τώρα με το σίδερο ισιώματος περνάς το S από πάνω έτσι ώστε τα μαλλιά να γίνουν ανεπαίσθητα κυματιστά. Ψεκάζεις με λακ και είσαι έτοιμη.

 

My tip: Εκτός του ότι πρόκειται για ένα άψογο χτένισμα, αυτός το τρόπος για να κάνεις μία αλογοουρά θα κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο πυκνά και την κοτσίδα σου πιο μακριά.