Το blunt bob της Blake Lively μπορείς να το κάνεις κι εσύ

Main Image

Δες την Blake Lively με Old Hollywood style καρέ.

Η Blake Lively, μεταξύ άλλων, είναι πολύ γνωστή για τα υπέροχα μαλλιά της. Είτε είναι ίσια, είτε σε ανάλαφρους κυματισμούς, πλεγμένα σε braids ή πιασμένα σε ένα ponytail, έχει πάντα ένα εξαιρετικό hairstyle να δείξει. Με τα Old Hollywood style χτενίσματα να είναι τα αγαπημένα της και να την χαρακτηρίζουν πια, η Blake Lively έχει καταφέρει να είναι μία από τις διάσημες hair influencers.

Σε μία πρόσφατη εμφάνισή της στο Los Angeles, σε προβολή της νέας της ταινίας ''All I See Is You'', η 30χρονη ηθοποιός απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι μπορεί να υποστηρίξει ένα θηλυκό αλλά και retro στιλ, που ομολογουμένως της πάει πολύ. Θα προσπεράσω το εξαιρετικό two-piece λευκό outfit με εξαιρετική λεπτομέρεια στο σακάκι και θα σταθώ στο ακόμα καλύτερο beauty look της. Τα ματ κόκκινα χείλη ήταν ό,τι χρειαζόταν το λευκό του ρούχου για να πάρει μία κομψή αλλά και glam αίσθηση. Αυτό όμως που έκανε περισσότερη εντύπωση ήταν το volumized blunt bob. Πιθανότατα, η Blake Lively δεν αποχωρίστηκε την μακριά της κώμη, απλά άφησε να δημιουργήσουν ένα fake lob με όγκο για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν και η όμορφη Blake είναι από τις λίγες celebrities που δεν έχουν μπει στον πειρασμό του καρέ, αυτό ίσως είναι μία δοκιμή.

ADVERTISING

Inline Image Photo by Blair Raughley/Invision for Open Road Films/AP Images

Να λοιπόν, που το καρέ μπορεί να γίνει πραγματικά ένα αξεσουάρ σε μία ξεχωριστή εμφάνιση. Ακόμα κι αν έχεις μακριά μαλλιά, δεν χρειάζεται να τα αποχωριστείς. Ένα καλό ίσιωμα που θα τους δώσει όγκος και πολλά τσιμπιδάκια ή οι τεχνικές του κομμωτή σου θα σου χαρίσουν ένα υπέροχο bob hairstyle που θα τραβήξει τα βλέμματα. Και πού ξέρεις; Μπορεί να σε ενθουσιάσει και τελικά να το πάρεις κι εσύ απόφαση.

Inline Image Photo by Blair Raughley/Invision for Open Road Films/AP Images

ADVERTISING

Κεντρική φωτογραφία: Blair Raughley/Invision for Open Road Films/AP Images

ADVERTISING
oscars header logo
Sponsored by sponsor nova logo

ΟΔΗΓΟΣ ΟΣΚΑΡ 2018: ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΤΕΛΕΤΗ

Πού, πώς, πότε και κυρίως ποιοι διεκδικούν τα Χρυσά Αγαλματίδια του 2018; Όσα πρέπει να έχεις κατά νου πριν τη μεγάλη τελετή.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Ποιες ήταν οι ελληνικές ταινίες που διεκδίκησαν αυτή την τεράστια διάκριση;

ΟΣΚΑΡ: ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ (ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ)

Ο Leonardo Di Caprio πρέπει να νιώθει πολύ όμορφα που επιτέλους δεν ανήκει σε αυτή τη λίστα.


SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.