ΜΑΛΛΙΑ

Gigi Hadid: Αυτή τη συμβουλή ομορφιάς της αρνούμαστε να την κάνουμε πράξη

Η Gigi Hadid έχει πολλούς λόγους να θεωρείται παράδειγμα προς μίμηση. Η τελευταία της αποκάλυψη, όμως, όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο καταφέρνει να έχει συνεχώς απαλά, λαμπερά μαλλιά, μας ξάφνιασε δυσάρεστα.

Το juicy super model τόλμησε να αποκαλύψει ένα από τα πιο… ”σκοτεινά” μυστικά του, όταν παραδέχτηκε πως για να πετύχει αυτή τη μοναδική λάμψη στα μαλλιά της αναγκάζεται να μείνει τρεις ολόκληρες ημέρες άλουστη. Και μάλιστα όχι απλά άλουστη, μα με λαδωμένα μαλλιά, αφού πρώτα τα περνά από τις ρίζες μέχρι τις άκρες μες έλαιο καρύδας!

”Συνηθίζω να βάζω έλαιο καρύδας στα μαλλιά μου. Απλά τα πιάνω κοτσίδα, χωρίς να τα λούσω. Μπορείς να λουστείς βέβαια, αλλά πρέπει να κρατήσεις τα μαλλιά σου στην κοτσίδα με το λάδι καρύδας για τρεις μέρες. Όταν τα λούσεις, πέρασε πρώτα το σαμπουάν, γιατί αν ρίξεις πρώτα νερό και μετά το σαμπουάν, αυτό δεν εισχωρεί στην τρίχα και τα μαλλιά παραμένουν λαδωμένα”, συμβουλεύει η ίδια.

Δεν ξέρουμε αν εσείς δελεαστήκατε, εμείς πάντως θα το σκεφτούμε διπλά πριν μπούμε στη διαδικασία να κυκλοφορήσουμε με λαδωμένα μαλλιά ακόμα και μέσα στο σπίτι…