ΜΑΛΛΙΑ

Η Irina Shayk με το πιο κοντό καρέ που την είδες ποτέ

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

«Η μητρότητα είναι μέρος της γυναικείας φύσης. Δεν ισχύει ότι είσαι sexy πριν γεννήσεις και μετά δεν είσαι. Κάθε γυναίκα εκπέμπει το sexyness της με το δικό της τρόπο» είχε δηλώσει η Irina Shayk στο W ένα χρόνο πριν, αποκαλύπτοντας πως ο ερχομός της κόρης της, Lea De Seine,  δεν άλλαξε πολλά από την καθημερινότητα ή τη ζωή της. Αυτή τη φορά, βέβαια, το 32χρονο supermodel φαίνεται να ξεφεύγει από καθετί συνηθισμένο, τολμώντας μία δραστική αλλαγή στο hairlook της.

Αφήνοντας στο παρελθόν το μακρύ καστανό κούρεμά της, η Irina έκανε την εμφάνισή της στο Milan Men’s Fashion Week και πιο συγκεκριμένα στο Spring-Summer 2019 show των Dsquared2 με ένα πολύ κοντό, ασύμμετρο καρέ και αφέλειες, που έφτανε στο ύψος του πηγουνιού της.

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

 

Χωρίς έντονο μακιγιάζ και φορώντας μόνο το σακάκι και το παντελόνι της, η Ρωσίδα καλλονή πόζαρε στο φακό των Mert Alas και Marcus Piggott πριν και μετά το show δείχνοντας να απολαμβάνει το νέο της look, ενώ δεν ήταν λίγοι οι fans της που έσπευσαν να δηλώσουν το θαυμασμό τους για το νέο της κούρεμα.

A post shared by Mert Alas (@mertalas) on

 

Είναι περούκα ή όντως έκοψε τα μαλλιά της; Ο χρόνος θα δείξει. Αν με ρωτάς πάντως, τώρα που την ξαναβλέπω με κοντά μαλλιά, πολύ μου αρέσει.

Κεντρική Φωτογραφία: Photo by Evan Agostini/Invision/AP