ΜΑΛΛΙΑ

Θα τολμούσες την καλοκαιρινή αλλαγή της Jessica Chastain στα μαλλιά σου;

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Το καλοκαίρι είναι εδώ και αν έχεις μακριά μαλλιά, σίγουρα δεν είναι λίγες οι φορές που θα σου έχει περάσει από το μυαλό να κάνεις μία αλλαγή στο μήκος τους, πόσο μάλιστα αν τα διατηρείς για μεγάλο χρονικό διάστημα. Και δεν είναι μόνο η ζέστη που σε κάνει να θέλεις όσο τίποτε άλλο αυτή την αλλαγή στην κόμη σου, είναι και όλες αυτές οι διάσημες κυρίες που τολμούν δραστικές αλλαγές στα μαλλιά τους, με εντυπωσιακά αποτελέσματα που αναμφισβήτητα σε κάνουν να ζηλεύεις.

Έτσι, μετά την Irina Shayk, η Jessica Chastain αποφάσισε να αποχωριστεί τα μακριά μαλλιά της, υιοθετώντας ένα κοντό ασύμματρο καρέ που έφτανε λίγο πιο πάνω από το ύψος των ώμων της.

 

Η ίδια αποκάλυψε το νέο της hairlook, ανεβάζοντας μία φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, ενώ δεν παρέλειψε να αποδώσει τα credits του νέου της hairlook στον κομμωτή της Renato Campora, ο οποίος μεταξύ άλλων επιμελείται τα μαλλιά των Jennifer Lopez, Margot Robbie, Katy Perry και Reese Witherspoon.

Μάλιστα, ο ίδος στο λογαριασμό του στο Instagram, πόσταρε ένα κολάζ φωτογραφιών με όλη τη διαδικασία του κουρέματος, από διάφορες οπτικές γωνίες,  διαλύοντας τις υποψίες περί  περούκας.

A post shared by Renato Campora (@renatocampora) on

 

Πώς σου φαίνεται το νέο της hairlook;

Κεντρική Φωτογραφία:Photo by Jordan Strauss/Invision/AP