ΜΑΛΛΙΑ

Το “ψεύτικο” καρέ της Kate Middleton κι άλλες 6 διάσημες που το δοκίμασαν

Η Kate Middleton ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που δεν τις έχουμε δει να πολυπειραματίζονται με τα μαλλιά τους και γενικότερα με τη beauty ρουτίνα τους. Αρκεί να σκεφτείς πόσες φορές την έχεις δει με έντονο μακιγιάζ ή κάτι διαφορετικό στο hairlook της (λίγες, σου λέω εξαρχής, μην πω ελάχιστες και φανώ υπερβολική).

Αυτός ήταν και ο λόγος που η τελευταία δημόσια εμφάνισή της με το κοντό καρέ (στο Remembrance Sunday Service στο Λονδίνο) μας ξάφνιασε και μας έκανε να αναρωτιόμαστε για το τι μπορεί να συμβαίνει στη Δούκισσα.

 

Ένα πλαϊνό κοντινό καρέ αρκούσε βέβαια για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να μας εμπνεύσει για το σημερινό θέμα. Στην ουσία αυτό που έκανε η Kate ήταν να δημιουργήσει ένα ψεύτικο καρέ τυλίγοντας τις άκρες των μαλλιών της- υποθέτω με τη βοήθεια του κομμωτή της- προς τα μέσα. Με αυτόν τον τρόπο δημιούργησε το εφέ ενός καρέ χωρίς στην πραγματικότητα να έχει κόψει εκατοστό από τα μαλλιά της.

 

Με αφορμή, λοιπόν, το faux bob (ψεύτικο καρέ) της Kate θυμόμαστε άλλες 6 αγαπημένες μας celebrities που έχουν δοκιμάσει το εν λόγω χτένισμα και – δεν σου κρύβω- μας είχαν μπερδέψει αρκετά!

Blake Lively

 

Emily Ratajkowski

 

Jennifer Lopez

 

Emma Watson

 

Amber Heard

 

Selena Gomez

 

Κεντρική Φωτογραφία: Yui Mok/PA via AP