ΜΑΛΛΙΑ

Το ponytail της Lily Collins που πρέπει να δοκιμάσεις αυτό το καλοκαίρι

Έχεις καταλάβει ότι οι Κάννες θα μας απασχολήσουν αρκετά αφού κάθε τόσο οι διάσημες έχουν κάτι όμορφο να σχολιάσουμε. Σε αυτό εδώ το post όμως θα ασχοληθούμε με ένα hairstyle και συγκεκριμένα αυτό της Lily Collins, η οποία εμφανίστηκε στη φωτογράφιση της ταινίας Okja.

Η γλυκιά ηθοποιός φόρεσε μία μίντι φούστα σε nude απόχρωση κι ένα ριγέ one-shoulder top σε λευκό και nude. Στο outfit έδωσε λίγο χρώμα με το κόκκινο κραγιόν της ενώ αυτό που αξίζει την  προσοχή σου δεν είναι άλλο από το hairstyle της. Η Collins έκανε το ιδανικό bubble tail για τα καρέ μαλλιά και έδωσε μία εναλλακτική εκδοχή αυτού που ήξερες μέχρι σήμερα.

 Photo: AP /Alastair Grant

Προφανώς δεν είναι καθόλου δύσκολο να το κάνεις κι εσύ. Ειδικά αν έχεις υποκύψει στο καρέ και θες να ξεφύγεις λίγο από τα κλασσικά hairstyles, τότε αυτό το χτένισμα είναι ότι χρειάζεσαι.

AP /Alastair Grant

How to:

Αφού πιάσεις τα μαλλιά σου ένα πολύ σφιχτό ponytail, βάζεις ένα λαστιχάκι στη μισή κοτσίδα και με 2 τσιμπιδάκια στερεώνεις αυτό το σημείο στο κεφάλι σου. Στη συνέχεια, περνάς ακόμα ένα λαστιχάκι στο μισό της ουράς που μένει από τα μαλλιά σου, την οποία επίσης στερεώνεις με τον ίδιο τρόπο.

Έτσι μπορείς να κάνεις εύκολα μία εντυπωσιακή και καθόλου βαρετή αλογοουρά ακόμα κι αν το μήκος των μαλλιών σου θεωρητικά δεν το επιτρέπει.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP /Alastair Grant