ΜΑΛΛΙΑ

Τα αξεσουάρ μαλλιών που ξεχωρίσαμε από την Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι

Μπορεί να βρισκόμαστε αρκετούς μήνες πριν την άνοιξη, όμως η Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής που μόλις ολοκληρώθηκε στο Παρίσι,  μας έβαλε σε ένα πιο ανοιξιάτικο, ανάλαφρο mood, δίνοντας παράλληλα μία πρώτη εικόνα για τα trends που θα δούμε να πρωταγωνιστούν την επόμενη σεζόν. Κάπως έτσι, λοιπόν, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε τα αξεσουάρ που είδαμε και αγαπήσαμε. Κράτα σημειώσεις!

Chanel

Ο Sam McKnight έκανε ξανά το θαύμα του. Ο διάσημος hairstylist δημιούργησε στην πραγματικότητα ένα fresh look για τη φετινή άνοιξη, που περιελάμβανε ένα χαμηλό ponytail, ενώ τη διαφορά έκανε το βέλο με μερικά λουλούδια- και τα δύο στοιχεία χαρακτηρίζουν τον γαλλικό Οίκο- στην κορυφή του κεφαλιού, που κάλυπτε ολόκληρο σχεδόν το πρόσωπο. Τα μαλλιά ήταν ελαφρώς κυματιστά (ο Sam χρησιμοποίησε dry shampoo) προκειμένου να επιτευχθεί ένα ανεπιτήδευτο, νεανικό και άκρως φυσικό αποτέλεσμα.

A post shared by CHANEL (@chanelofficial) on

 

Alexis Mabille

Τα σκουλαρίκια δεν είναι μόνο κοσμήματα για τα αυτιά. Στην πασαρέλα του Οίκου Alexis Mabille τα μοντέλα περπάτησαν έχοντας πιασμένα τα μαλλιά τους σε δύο διπλές ανάποδες γαλλικές πλεξούδες οι οποίες κατέληγαν να στερεώνονται στο τελείωμα με ένα εντυπωσιακό ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια. Κι αν τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια σου φαίνονται υπερβολικά, εμείς θα το δοκιμάζαμε με λίγο πιο μικρά και ελαφριά.

A post shared by Kyoko Kishita (@kyokokishita) on

A post shared by Vanessa Metz (@vanessmetz) on

 

Alexandre Vauthier

Τα caps επέστρεψαν! Συνδυασμένα με βέλο ή στην πιο glam εκδοχή τους με παγιέτα σίγουρα μπορούν να κάνουν τη διαφορά ή να σε «σώσουν» ακόμη και σε μία bad hair day.

 

Viktor & Rolf

Λεπτές κορδέλες και φλοράλ αξεσουάρ ήταν τα βασικά στοιχεία που διακοσμούσαν τις boho πλεξούδες των μοντέλων στο fashion show του Οίκου Viktor & Rolf.

A post shared by Debbie B. (@debsroses) on