ΜΑΛΛΙΑ

Ξέρουμε και σου προτείνουμε τις πιο fresh σειρές μαλλιών

Όταν οι φίλες μου ρίχνουν στο τραπέζι της συζήτησης το θέμα "υγιή και λαμπερά μαλλιά", μετά από λίγο η λέξη fresh γίνεται must και πάει κι έρχεται μαζί με συνωμοτικές ματιές και χαμόγελα. Τότε είναι που η Fresh Line, στοιχίζεται μπροστά μας με τις πιο fresh σειρές μαλλιών της αγοράς, προκειμένου να αναλύσουμε συστατικά, υφές κι αποτελέσματα.

Πάρε μια ιδέα για όλα τα προϊόντα Botanical Hair Recipes της Fresh Line, που αντιμετωπίζουν κάθε ανάγκη και τύπο μαλλιών.

Για την ιστορία, όλα τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών Botanical Hair Recipes της υπέροχης Fresh Line βασίζονται σε παραδοσιακές οικογενειακές συνταγές, οι οποίες κρύβουν πίσω τους μια εκτενή μελέτη της αρχαίας, ελληνικής βοτανοθεραπείας. Μάλιστα, τα ονόματα όλων των προϊόντων τους προέρχονται από τις 9 Μούσες και άλλα πρόσωπα της ελληνικής μυθολογίας ως τιμητικά της πολύτιμης κληρονομιάς αυτής της χώρας. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνουν 9 εντατικές σειρές, εμπλουτισμένες με κλινικά αποδεδειγμένα συστατικά, πολύτιμα αιθέρια έλαια, εκχυλίσματα από καρπούς, φρούτα και βότανα, βιταμίνες, βιολογικά φυτικά έλαια και βούτυρα που προσφέρουν σούπερ μαλακτικές και θεραπευτικές ιδιότητες στα μαλλιά, αλλά και στο τριχωτό της κεφαλής.

Επίλεξε, ανάλογα με τις ανάγκες σου, τα προϊόντα που θα κάνουν τα μαλλιά σου πιο απαλά και λαμπερά από ποτέ.

Αν έχεις πρόβλημα ξηροδερμίας κι αυτό εμφανίζεται με μικρές λεπτές νιφάδες, οδηγώντας κάποιες φορές σε φαγούρα κι ερεθισμούς σου ταιριάζει η σειρά Καλλιόπη. Διάλεξε το Ήπιο Σαμπουάν για καταπράυνση με εχινάκια και χαμομήλι, ή το Στερεό Σαμπουάν, που είναι σε μορφή μπάρας σαπουνιού. Προϊόν σταρ εδώ είναι η Καταπραϋντική Λοσιόν, που ιδανικά εφαρμόζεται πριν τον ύπνο, στις ρίζες, κάνοντας απαλό μασάζ στο τριχωτό. 

 

Αν υπάρχει θέμα ευαισθησίας στο τριχωτό της κεφαλής η σειρά Kλειώ είναι απλώς μαγική. Μία σειρά ιδανική για όλη την οικογένεια, που περιέχει καλέντουλα και χαμομήλι, σεβόμενη το pH και προλαμβάνει τα όποια συμπτώματα κνησμού. Ιδιαίτερη μνεία εδώ στο λεπτόρρευστο conditioner χωρίς ξέβγαλμα με γκότζι μπέρι και βιολογική αλόη, που ξεμπερδεύει και μαλακώνει τα μαλλιά εύκολα και γρήγορα χωρίς να τα βαραίνει, αρωματίζοντάς τα παράλληλα με άρωμα γιασεμιού.

Αν χρειάζεσαι βαθιά ενυδάτωση κι επανόρθωση η πρόταση είναι η εκπληκτική σειρά Ερατώ, που είναι εμπλουτισμένη με αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου και σανδαλόξυλου. Από δω αξίζει να δοκιμάσεις το Serum, που το απλώνεις στις άκρες κι είναι τέλειο ενάντια στο φριζάρισμα.

Αν έχει λεπτή κι αδύναμη τρίχα και θες περισσότερο όγκο, τότε η σειρά Ευτέρπη θα σ’ αρέσει πολύ. Χάρη στην λεβάντα και στο κυπαρίσσι που περιέχει στη σύνθεσή της αφήνει το τριχωτό ενυδατωμένο και αναζωογονημένο, δυναμώνοντας εξαιρετικά τα μαλλιά από τη ρίζα. Εγώ, αγαπώ προσωπικά το 100% χειροποίητο σαμπουάν σε μορφή μπάρας, καθώς είναι σχεδιασμένο να διαρκεί περισσότερο από τα κλασσικά σαμπουάν υγρής μορφής.

Αν τα μαλλιά σου είναι ξηρά, τότε δοκίμασε τη σειρά Νέκταρ με βιολογικό μέλι και βασιλικό πολτό που ενυδατώνει σε βάθος τα μαλλιά, προσφέροντας λεία και μεταξένια υφή. Η μάσκα της σειράς είναι ένα όνειρο.

Αν έχεις πρόβλημα τριχόπτωσης η συνταγή είναι μία και την λένε Πολύμνια, που χάρη στην κυστίνη και την τσουκνίδα ενδυναμώνει την τρίχα, τονώνοντας σημαντικά τη μικροκυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής. Άξια προσοχής εδώ είναι η ειδική λοσιόν της σειράς, που συνιστάται κι ως αγωγή για 2 μήνες, με καθημερινή χρήση.

Αν τα μαλλιά σου είναι θαμπά κι άτονα και θες μια κάποια λάμψη, τότε η Τερψιχόρη με πορτοκάλι και μανταρίνι θα σε σώσει πραγματικά. Must-have προϊόν της σειράς θεωρώ ότι είναι το Ξύδι λάμψης και τόνωσης, που δεν ξεβγάζεται και χρησιμοποιείται ανά πάσα στιγμή για να ενισχύσει την ζωντάνια των μαλλιών.

Αν έχεις λιπαρά μαλλιά τότε η Θάλεια και τα σαμπουάν της, με αιθέρια έλαια λεμονιού κι ευκάλυπτου θα σε βοηθήσουν να τα νιώσεις πιο ανάλαφρα και αναζωογονημένα.

πι.ες: Για υγιή και λαμπερά μαλλιά πάντα, μη χρησιμοποιείς υπερβολική ποσότητα σαμπουάν, να ξεπλένεις τα μαλλιά σου με χλιαρό -προς κρύο- νερό και να μην τα βουρτσίζεις με δύναμη.

εις το επανιδείν