ΜΑΛΛΙΑ

Wet undone look: Το χτένισμα από το show των MI-RO που λατρέψαμε

Βασισμένο στις έντονες αντιθέσεις και με κύρια συστατικά την Ομορφιά και την Ευτυχία, το ταλαντούχο σχεδιαστικό δίδυμο των MI-RO εντυπωσίασε τους περισσότερους από 400 καλεσμένους που παρακολούθησαν το λαμπερό show στο Ωδείο Αθηνών, όχι μόνο με τις δημιουργίες Υψηλής Ραπτικής για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018, αλλά και με τις beauty προτάσεις που συμπλήρωναν τα looks.

 

Παστέλ αλλά και πιο τολμηρές αποχρώσεις, όπως φλογερό κόκκινο, σε διαφορετικές γραμμές και υφές  συνοδεύονταν από πολύ δροσερές και άκρως καλοκαιρινές επιλογές στο μακιγιάζ και τα μαλλιά, δημιουργώντας ενδιαφέρουσες προτάσεις για το look κάθε γυναίκας. Το μακιγιάζ των μοντέλων που επιμελήθηκε η Shiseido ως Official Make up Sponsor της 23 Eβδομάδα Mόδας της Αθήνας με επικεφαλής τον Μake up Director Βαγγέλη Θώδο βασίστηκε στο dewy skin(aka λαμπερή επιδερμίδα) ενώ για τα μάτια επιλέχθηκαν ένα soft brown smoky eye look και απαλό contouring με μια αναφορά από τα 80’s. Tα χείλη τονίστηκαν με την απόχρωση Desert Quartz από τη σειρά Rouge Rouge, χαρίζοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα.

 

Παράλληλα, η επαγγελματική σειρά styling EIMI της Wella Professionals έδωσε την ένταση στο αιθέριο ουράνιο τόξο που στήθηκε από τους Δημήτρη Μαστρόκαλο & Γιάννη Ράπτη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με την must-have επαγγελματική σειρά styling #EIMI. Η  Wella Professionals ανέλαβε το styling των μαλλιών των μοντέλων, ενώ έντυσε την εντυπωσιακή συλλογή με δυναμικά wet, undone looks, εμπνευσμένα από τον χαρακτήρα της συλλογής.

 

Η Μόνικα Τουλίτση, Καλλιτεχνική Διευθύντρια των κομμωτηρίων Angelos coiffures δήλωσε  «Συνεργαστήκαμε με τους MI-RO για 3 συνεχή χρονιά, για την παρουσίαση της κολεξιόν τους Happiness Άνοιξη/ Καλοκαίρι SS18. Για το χτένισμα των μοντέλων επιλέξαμε το wet undone look, ένα δροσερό χτένισμα που αναδεικνύει και τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Θέλαμε τα μαλλιά να εκπέμπουν θηλυκότητα, αλλά παράλληλα να δείχνουν και την κοριτσίστικη διάθεση. Πρόκειται για το hair trend του φετινού καλοκαιριού, για τη δημιουργία του οποίου χρησιμοποιήσαμε την επαγγελματική σειρά προϊόντων styling ΕΙΜΙ & το επαγγελματικό σεσουάρ ghd Air. Για τη wet υφή εφαρμόσαμε τα εξής προϊόντα: Shape Me, Pearl Styler & για το τέλος το Sugar Lift για να δώσουμε στο μέγιστο τη wet μορφή του look».

Πώς σου φαίνεται το wet undone hairlook; Εγώ πάντως θα το δοκιμάσω σίγουρα αυτό το καλοκαίρι.