ΚΟΥΡΕΜΑ

Η Salma Hayek μόλις μπήκε στο group με τις ξανθιές

Η Salma Hayek είναι μία από τις πιο κλασικές μελαχρινές παρουσίες της showbiz. Στο μυαλό όλων έχει καθιερωθεί ως μία από τις πιο sexy διάσημες κυρίες και τα σκούρα καστανά και πλούσια μαλλιά της αποτελούν ένα βασικό στοιχείο της ταυτότητάς της.

Από σήμερα όμως, η Salma Hayek θα έχει θέση και στο group των ξανθών κυριών αλλά κι αυτών που τόλμησαν το καρέ. Η ηθοποιός αποφάσισε να κάνει μία ριζική αλλαγή στο beauty look της. Απ’ οτι καταλάβαμε, πρόκειται για περούκα που έχει έτννες ξανθιές ανταύγειες και όχι για μόνιμο αποτέλεσμα.

 

Όλη η αλλαγή έγινε γνωστή από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και η πρώτη της εμφάνιση με το νέο hairlook έγινε στο Παρίσι, στο fashion show του Altuzarra. H 51χρονη ηθοποιός, πήρε μία τολμηρή απόφαση που προφανώς έκανε αίσθηση, ακόμα όμως αναρωτιέμαι αν είναι αυτό είναι το twist που θα περίμενα από εκείνη. Μάλλον το ξανθό δεν δένει με το προφίλ της Salma Hayek, τουλάχιστον όχι με αυτό που μας έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Μαντεύω ότι πολύ σύντομα θα γυρίσει στις σκούρες αποχρώσεις και πάλι, αφού η ένσταση είναι μάλλον στο χρώμα κι όχι στο κούρεμα που ομολογουμένως της πάει πολύ. Εσένα πώς σου φαίνεται ξανθιά η Salma Hayek;

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/salmahayek