ΜΑΛΛΙΑ

Η έξυπνη κίνηση για τέλειο χτένισμα σε 1 λεπτό

Αν και βαδίζουμε σιγά-σιγά προς το καλοκαίρι, ο καιρός ακόμα μας κάνει εκπλήξεις και αυτό δεν είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί στα μαλλιά σου. Να τα ισιώσεις ή θα βρέξει; Από την άλλη πώς γίνεται να βγεις έξω με αυτά τα ατίθασα μαλλιά; Δεν θα κάνεις τίποτα από τα δύο, απλά θα βρεις ένα πολύχρωμο φουλάρι από αυτά που φοράς στο λαιμό ή την μπαντάνα σου και θα βρεις έναν τρόπο να τη δέσεις στα μαλλιά.

Υπάρχουν ένα σωρό hairstyles που μπορεί αυτό το κόλπο να λειτουργήσει και φυσικά δεν χρειάζεται από μέρους σου μεγάλη προσπάθεια. Αντίθετα, όσο πιο messy και ανέμελο είναι το αποτέλεσμα, τόσο το καλύτερο.

 

Υιοθετώ κάθε χρόνο, αυτή την εποχή το hairstyle με το φουλάρι και φέτος έχω ήδη αρχίσει, δένοντάς το γύρω από ένα bun. Αλλά υπάρχουν τόσα ακόμα που μπορείς να κάνεις και να έχεις ένα cool & stylish χτένισμα μέσα σε ένα λεπτό. Δεν έχει σημασία το μήκος των μαλλιών σου, μόνο η διάθεσή σου. Πάμε να δούμε μερικά από τα πιο εύκολα χτενίσματα με φουλάρι, μαντήλι ή μπαντάνα.

Πιάσε έναν ψηλό κότσο και δέσε γύρω του ένα φουλάρι, αφήνοντας τις άκρες να κρέμονται για πιο girly ύφος.

Ή απλά δέσε το φουλάρι σου γύρω από το κεφάλι για να δώσεις στο χτένισμα pin-up style.

Αν έχεις φτιάξει τα μαλλιά σου και θες απλά ένα updated, τότε άφησέ τα κάτω και φόρα ένα φουλάρι σαν κορδέλα.

Ακόμα κι αν έχει σγουρά μαλλιά, μπορείς να φορέσεις ένα όμορφο φουλάρι για να δώσεις ένα tropical touch στο χτένισμα.

Σε περίπτωση που έχεις λίγο παραπάνω χρόνο, δοκίμασε να πλέξεις το φουλάρι με τον κότσο σου.

Κάνε ένα low bun και απλά δέσε το φουλάρι δημιουργώντας έναν φιόγκο.

Μία μπαντάνα ή το φουλάρι σου γύρω από τη βάση της αλογοουράς σου αρκεί για να δώσεις έναν αέρα ανανέωσης στα μαλλιά σου ακόμα κι όταν δεν έχεις καθόλου χρόνο να ασχοληθείς μαζί τους.