Το χτένισμα της Meghan Markle έκανε κακό χαμό στο διαδίκτυο

Main Image

Τι έχει να πει η Queen Elizabeth για το χτένισμα της Meghan Markle.

Μετά την επισημοποίηση της σχέσης της με τον πρίγκιπα Harry, η Meghan Markle ήξερε πως η καθημερινότητά της θα άλλαζε άρδην. Υπάρχουν πρωτόκολλα, άγραφοι νόμοι, παπαράτσι ΠΑΝΤΟΥ και τέλος η βασίλισσα Ελίζαμπεθ, κριτής των πάντων.

Η τελευταία, όμως, δημόσια εμφάνιση για την ακρίβεια το τελευταίο χτένισμα της μέλλουσας Δούκισσας του Sussex στο πλευρό του Πρίγκιπα Harry, φαίνεται να διέφυγε όλων των παραπάνω (κανόνων, νόμων, συμβολαίων κλπ) αλλά και της προσοχής της Queen Elizabeth II, προκαλώντας αμηχανία ακόμη και στους βασιλικούς παρατηρητές.

ADVERTISING

Inline Image AP Photo/Frank Augstein

Inline Image AP Photo/Frank Augstein

Γιατί, α) πώς είναι δυνατόν η wannabe σύζυγος του 5ου κατά σειρά διαδόχου του θρόνου της Μεγάλης Βρετανίας να εμφανίζεται με messy bun (aka ατημέλητο κότσο, τύπου πιάνω τα μαλλιά μου πάνω με ένα απλό λαστιχάκι και πάω γυμναστήριο) και β) να κυκλοφορεί δημοσίως, αδιαφορώντας για όλους αυτούς τους παπαράτσι, με ένα τόσο «αντισυμβατικό» για τον κοινωνικό της ρόλο χτένισμα; Γιατί αν το καλοσκεφτείς την Kate σπάνια την έχουμε δει με ατημέλητο look.

Inline Image AP Photo/Frank Augstein

ADVERTISING

Inline Image AP Photo/Frank Augstein

Και σε αυτό το σημείο ερχόμαστε να αναρωτηθούμε: Βγήκε από το παλάτι και δεν την είδε η Queen ή η «μεγάλη» Queen έβαλε νερό στο κρασί της και επιτρέπει πράγματα που άλλες εποχές ήταν και θεωρούνταν απαγορευτικά για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας; Η αλήθεια είναι πως ακόμα και το Παλάτι εκσυγχρονίζεται. Εμείς πάντως στηρίζουμε Meghan και messy bun μέχρι τελικής πτώσεως.

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/ Dominic Lipinski, Pool

ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.