ΜΑΛΛΙΑ

Το πιο εντυπωσιακό hairlook για την άνοιξη του ’18 θα το δεις στο catwalk του Rodarte

To Παρίσι έχει την τιμητική του αυτή την περίοδο με τους διάσημους οίκους να παρουσιάζουν τη συλλογή τους για την άνοιξη του 2018 και εμείς να χαζεύουμε τις υπέροχες δημιουργίες αλλά και τα ευφάνταστα beauty looks, όπως αυτό του Rodarte.

Μέσα σε ένα απόλυτα ονειρικό σκηνικό, ο οίκος Rodarte παρουσίασε ένα μοναδικό show, όπου εκτός από τις ρομαντικές και βικτοριανές δημιουργίες, αυτό που σίγουρα θα σου κάνει εντύπωση είναι το hairlook των μοντέλων. Συνθέσεις από μικρά ανθάκια που έδεναν με το σκηνικό του show στόλιζαν τα μαλλιά τους, κάνοντας ακόμα πιο εντυπωσιακό το σύνολο.

A post shared by RODARTE (@rodarte) on

 

Αυτό το hairstyle είναι το επόμενο βήμα των επίσης ρομαντικών flower crowns και λογικά, θα το δεις σιγά-σιγά να προσαρμόζεται  έτσι ώστε να μπορείς να το υιοθετήσεις κι εσύ.

A post shared by The Cut (@thecut) on

A post shared by RODARTE (@rodarte) on

 

Σου φαίνεται υπερβολικό; Να σου θυμήσου ότι λίγα χρόνια πριν, τότε που τα flower crowns έκαναν την εμφάνισή τους, δεν θα σου περνούσε από το μυαλό ότι θα τα προσάρμοζες στο προσωπικό σου στιλ. Και τώρα τα λουλούδια στα μαλλιά είναι μέσα στις πρώτες επιλογές για το bridal hairstyle κι όχι μόνο. Επίσης, μην ξεχνάς ότι κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τα hair accessories που είδες στους Dolce & Gabbana και σε λίγο καιρό βρήκες τρόπο να τα βάλεις και στα δικά σου μαλλιά, χωρίς το αποτέλεσμα να είναι εκκεντρικό ή υπερβολικό.