MAKEUP

Το μυστικό της Meghan Markle για ξεκούραστο και φωτεινό βλέμμα

Ο αρραβώνας τους έσκασε σαν βόμβα στα τέλη Νοεμβρίου. Ο λόγος για τον πρίγκιπα Harry και την αγαπημένη του, Meghan Markle, οι οποίοι αναμένεται να παντρευτούν την άνοιξη του 2018. 

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που αποκωδικοποιούσαμε σε αυτήν εδώ τη στήλη, το beauty look της μέλλουσας Δούκισσας του Sussex, ήρθε η στιγμή να κάνουμε focus στο μακιγιάζ των ματιών της και πιο συγκεκριμένα στον τρόπο αλλά και στα προϊόντα που χρησιμοποιεί για να κάνει το βλέμμα της πιο φωτεινό και ξεκούραστο.

 

AP Photo/Matt Sayles, File

Σε συνέντευξή της στο E!, η makeup artist της Meghan στη σειρά Suits, Min Min Ma αποκάλυψε το signature look της ηθοποιού αλλά και το tip της για να καλύπτει τους μαύρους κύκλους:

”Ένας sun-kissed συνδυασμός, ένα απαλό smoky eye look σε μία bronze απόχρωση, γήινοι τόνοι και απαλό nude ροζ ή κοραλλί αποχρώσεις στα χείλη, ήταν το signature μακιγιάζ της. Η Meghan είχε μία φυσικά λαμπερή επιδερμίδα και γι αυτό το λόγο της έκανα μία ελαφριά βάση προκειμένου να διαφαίνονται ακόμη και οι φακίδες της. Χρησιμοποιούσα επίσης το YSL Touche Éclat στην απόχρωση #6, ως concealer και στο τέλος, λίγη ποσότητα πούδρας προκειμένου να σφραγίσω το λαμπερό αποτέλεσμα.”

Στην πραγματικότητα, αυτό που έκανε ήταν να απλώνει ταμποναριστά μία μικρή ποσότητα του Touche Éclat στις εσωτερικές γωνίες των ματιών της για να σβήσει τα σημάδια κούρασης και να φωτίσει παράλληλα το βλέμμα της.

Τώρα ξέρεις το μυστικό της.

 

Κεντρική Φωτογραφία:AP Photo/Frank Augstein